Månedsmagasinet på Costa del Sol
Den 15. januar for 14 år siden åpnet Tonny Marchmann sin forretning, Nordic Muebles, på feriaplassen i Fuengirola. Hagemøbler var hovedtemaet. Det var også litt dekorasjon, men møbler til hager og terrasser var i høysetet de første årene. Litt etter litt kom kjøkkendelen inn, deretter mer dekorasjon og brukskunst, og nå 14 år senere, er det kjøkken, garderober, bad, renoveringsoppgaver og totalløsninger som er Nordic Muebles’ arbeidsområder.

Nordic Muebles står i dag bak et utall av renoveringer og ombygninger fra A-Z, hvor alt skiftes. Det starter som regel med enten kjøkken eller bad, men når de først går i gang kan det strekke seg til andre rom i huset med gulv, vinduer og sågar tilbygg. I denne prosessen står de for alt, som f.eks. elektriske anlegg, aircondition, tømrerarbeid, murerservice, m.m.
Butikken har fått en ansiktsløftning – nye kjøkken er montert og de siste hagemøblene er solgt. Det nye, mer moderne utseendet avspeiler seg også i den nye logoen for Nordic Muebles, som er mer strømlinjeformet og enkel, helt i tidens ånd.
Nordic Muebles har blitt et trendsettende og inspirasjonsgivende senter for design, innredning og livsstil.
Kjøkken er i fokus, og når du besøker Nordic Muebles vil du kunne finne lekre detaljer, utvalgte og utsøkte løsninger, og ting som passer til ditt hjem og ditt kjøkken.
Hagemøbler kan dog fremdeles kjøpes på bestilling hos Tonny Marchmann og hans team. Teamet består av Jan Baastrup, Conny Boa og Lisbeth Haslund. I tillegg er det tre monterings- og renoveringsteam, samt medarbeidere i Nordic Muebles’ eget snekkerverksted.
Nordic Muebles startet sin egenproduksjon av kjøkken i 2008, og profesjonelt håndverk og kvalitetskjøkken med sans for alle detaljer er i dag fremdeles grunnpilaren.
 
Du finner Nordic Muebles på feriaplassen i Fuengirola. Tlf: +34 951 260 360
www.nordicmuebles.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet