Månedsmagasinet på Costa del Sol
Clinica Medic – ditt norske legekontor i Los Boliches

Clinica Medic – ditt norske legekontor i Los Boliches

Det kan virke både skremmende og nervepirrende å besøke en spansk helsestasjon. Kanskje er det usikkerheten om måten de arbeider på og språkbarrieren som gjør det? Da er det bra at det finnes et alternativ. Dette er Clinica Medic, et privat legekontor i Los Boliches, Fuengirola, som til og med fungerer som akuttmottak.

Clinica Medic har tilbudt trygge helsetjenester for skandinaver på Costa del Sol i drøyt 32 år og er dermed kystens eldste skandinaviske legekontor. Legene som du møter på klinikken er norske Jens Næsgaard som er allmennlege, og svenske Akbar Nafarieh, opprinnelig fra Iran, som er spesialist på allmenn medisin.
”Vi har pasienter i alle aldrer som kommer med alle mulige symptomer, også kroniske sykdommer og kreftpasienter, bare for å gi noen eksempler. Tryggheten som pasientene får hos oss bunner ut i: vi snakker deres språk – de kan forklare sine symptomer og vi kan forklare diagnoser på norsk eller svensk uten misforståelser. Dessuten kjenner vi den norska og den svenske legekulturen”, sier Akbar Nafarieh, og hans kollega Jens Næsgaard legger til: ”Vi er et privat legekontor som i tillegg til det som Akbar sier også fungerer som et akuttmottak. Dessuten jobber vi også med utredninger av sykdommer og ved behov har vi meget god kontakt med spesialister innen alt fra topp til tå.”
Legekontoret Clinica Medic finner du i Edif. Vinuesa, 1A-1B, på hjørnet av Avda. de Los Boliches 93 i Los Boliches, Fuengirola, bare en gate ned mot havet fra togstasjonen.
 
For timebestilling ring: 952 46 00 40 / www.legekontor.com
Av Clinica Medic

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.