Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hos Vitamina får du nå kyndig og faglig veiledning

Hos Vitamina får du nå kyndig og faglig veiledning

Susan Lauritsen, som står bak disken hos Vitamina, er nå ekstra godt utrustet faglig sett til å veilede deg om helse og helsekost. Nå er Susan nemlig utdannet Autorisert Helseveileder fra de Danske Helseforeningers Bransjeforening. Kosttilskudd og naturmedisin er nemlig produkter som skal ledsages av rådgivning. Å ha en utdannet medarbeider i butikken er altså et stort steg i riktig retning mot større trygghet for den rådville forbrukeren.
”Jeg har alltid interessert meg for helse og homøopati osv., men nå som jeg er utdannet føler jeg at jeg fremstår med en større troverdighet overfor kundene. Det fine med utdannelsen er at jeg er utdannet til å gi veiledning i alle produkter, og ikke bare et spesielt merke,” forteller Susan, som ble utdannet i november og som har vært i Danmark hele ni ganger i fjor for å fullføre utdannelsen, som avsluttes med en muntlig og skriftlig eksamen.
Susan, som nå kan kalle seg helseveileder, har fått den siste kunnskapen om proteiner, fett, karbohydrater, fiber og vann, økologiske dyrkningsformer, vitaminer, mineraler, naturmedisin, urter, syrebalanse, blodsukkerbalanse, allergi, og ernæring for barn. Grunnutdannelsen blir fulgt opp med løpende videreutdannelsesaktiviteter med fokus på det siste nye, og oppfølges og ajourføres hvert år.
Av Vitamina

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet