Månedsmagasinet på Costa del Sol
Stort kokainbeslag i Málaga · Ryanair-streikene i Málaga avlyst · Gresskar-øl til Halloween

Stort kokainbeslag i Málaga · Ryanair-streikene i Málaga avlyst · Gresskar-øl til Halloween

Stort kokainbeslag i Málaga

Historiens nest største beslag av kokain i Europa skjedde tirsdag morgen i industriområdet Santa Teresa – et av Málagas mindre industriområder. En langvarig koordinering mellom Guardia Civil og Policía Nacionals spesialenheter for narkotikasmugling og økonomisk kriminalitet gav resultat, da 50 betjenter på tirsdag morgen kl. 7 rykket inn i de gamle industrihallene. Gjemt blant frukt og grønnsaker fant politiet 6000 kg. med kokain, som på markedet ville kunne omsettes for cirka 360 millioner euro.

 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

 

Ryanair-streikene i Málaga avlyst

Det irske flyselskapet og de spanske pilotene har inngått en ny avtale og de varslede streikene i spanske lufthavner er avlyst – herunder Málaga. Den nye avtalen går ut på at de spanske pilotene fortsatt har irske arbeidskontrakter, men de underlegges den spanske arbeidsmarkedsloven. Det betyr blant annet at pilotene fra nyttår kan få fem ukers fødselspermisjon. I en pressemelding understreker Ryanair at det er frivillig om pilotene vil ha sine kontrakter underlagt den spanske lovgivningen, da de da mister fordelene ved å være underlagt den irske arbeidsmarkedsloven, som, i følge Ryanair, gir enda flere fordeler for pilotene.
 
 
 
 
{loadposition google} 
 
 
 
 

Gresskar-øl til Halloween

Det galisiske bryggeriet Estrella Galicia er redde for å introdusere nye øl på markedet. Således lanserer bryggeriet nå en ny øl med smak av gresskar og vanilje, som skal gi ølet en spesiell søt smak. Blant annet derfor anbefales ølet til å nytes sammen med kaker. Tidligere i år lanserte bryggeriet et øl med en touch av pepperfrukten Padrón og det lille skalldyret Percebes, som begge er klassiske produkter fra Galicia.
Ølet Estrella Galicia er i særklasse det mestselgende ølet i Galicia. De siste tiårenes ekspansjon til resten av landet har i dag gitt ølet en sikker plass på Topp 10 over de mest solgte øl-sorter i Spania.
 
cerveza calabaza
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.