Månedsmagasinet på Costa del Sol
Antonio Banderas som Pablo Picasso – Skattevesenet er ute etter 136.600 boligeiere – Fuengirola-restaurant får eksklusiv Topp 10 plassering

Antonio Banderas som Pablo Picasso - Skattevesenet er ute etter 136.600 boligeiere - Fuengirola-restaurant får eksklusiv Topp 10 plassering

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Antonio Banderas som Pablo Picasso

Prosjektet har pågått i nesten to år, men i går ble den nye serien om Picasso med tittelen ”Genius Picasso” presentert i Teatro Cervantes, med stort oppmøte fra media. Antonio Banderas spiller Picasso i serien, som skal vises på tv-stasjonen National Geographic. Filmteamet bak filmen har det siste året brukt flere måneder i Málagas tyrefekterarena, på Plaza de la Merced og i Teatro Cervantes, for å skildre kunstnerens oppvekst i Málaga. Teamet har naturligvis også vært i Barcelona og i Frankrike, hvor Picasso tilbragte størstedelen av sitt liv. Serien er et av National Geographics dyreste og mest ambisiøse filmprosjekter.

 
 
{loadposition google}
 

Skattevesenet er ute etter 136.600 boligeiere

Alle boligutleiere har vært advart siden 2015. Allikevel har skattevesenet nå fått tak i 136.600 boligutleiere, fordelt over hele landet, som ikke har oppgitt sine leieinntekter. De mange utleierne har selvsagt ikke tatt myndighetenes advarsel på alvor, men fakta er at skattevesenet i dag sjekker om de annonserte boligene på de mange utleieportalene har de påkrevde lisensene, samt at utleier oppgir sin leieinntekt. Det vanker nå bøter for de 136.600 boligeierne.
 
{loadposition google_native}
 

Fuengirola-restaurant får eksklusiv Topp 10 plassering

Fiskerestauranten Los Marinos José på strandpromenaden i Fuengirola har nettopp fått en fornem plassering i Topp 10 over Europas beste fiskerestauranter.
Kåringen kommer fra OAD (Opinionated About Dining), som er Europas mest prestisjefylte organ. Los Marinos José har eksistert i over 30 år og har tidligere vunnet priser og fått topp karakterer i Repsol-guiden, i avisen ABC og av selveste Ferran Adriá, men den siste utnevnelsen er den fineste hittil.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet