Månedsmagasinet på Costa del Sol
Antonio Banderas som Pablo Picasso – Skattevesenet er ute etter 136.600 boligeiere – Fuengirola-restaurant får eksklusiv Topp 10 plassering

Antonio Banderas som Pablo Picasso - Skattevesenet er ute etter 136.600 boligeiere - Fuengirola-restaurant får eksklusiv Topp 10 plassering

Antonio Banderas som Pablo Picasso

Prosjektet har pågått i nesten to år, men i går ble den nye serien om Picasso med tittelen ”Genius Picasso” presentert i Teatro Cervantes, med stort oppmøte fra media. Antonio Banderas spiller Picasso i serien, som skal vises på tv-stasjonen National Geographic. Filmteamet bak filmen har det siste året brukt flere måneder i Málagas tyrefekterarena, på Plaza de la Merced og i Teatro Cervantes, for å skildre kunstnerens oppvekst i Málaga. Teamet har naturligvis også vært i Barcelona og i Frankrike, hvor Picasso tilbragte størstedelen av sitt liv. Serien er et av National Geographics dyreste og mest ambisiøse filmprosjekter.

 
 
{loadposition google}
 

Skattevesenet er ute etter 136.600 boligeiere

Alle boligutleiere har vært advart siden 2015. Allikevel har skattevesenet nå fått tak i 136.600 boligutleiere, fordelt over hele landet, som ikke har oppgitt sine leieinntekter. De mange utleierne har selvsagt ikke tatt myndighetenes advarsel på alvor, men fakta er at skattevesenet i dag sjekker om de annonserte boligene på de mange utleieportalene har de påkrevde lisensene, samt at utleier oppgir sin leieinntekt. Det vanker nå bøter for de 136.600 boligeierne.
 
{loadposition google_native}
 

Fuengirola-restaurant får eksklusiv Topp 10 plassering

Fiskerestauranten Los Marinos José på strandpromenaden i Fuengirola har nettopp fått en fornem plassering i Topp 10 over Europas beste fiskerestauranter.
Kåringen kommer fra OAD (Opinionated About Dining), som er Europas mest prestisjefylte organ. Los Marinos José har eksistert i over 30 år og har tidligere vunnet priser og fått topp karakterer i Repsol-guiden, i avisen ABC og av selveste Ferran Adriá, men den siste utnevnelsen er den fineste hittil.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.