Månedsmagasinet på Costa del Sol
God Jul, og Godt nytt skoleår

God Jul, og Godt nytt skoleår

Julestemningen satt fra første nummer da elevene ved Den Norske Skolen, Malaga leverte årets juleforestilling til sine foresatte, den siste skoleuken før juleferien. Showet ble åpnet av to solister fra barnetrinnet som stod alene på scenen og fremførte en latinsk julesang “Vitae Lux” , med vakker guttesopran og saksofon. Når barn velger å fremføre et solonummer, er det lett å la seg imponere. “I en natt” var neste nummer, med enda tre nydelige soliststemmer. Så mistet publikum tellingen. -En etter en tok elevene mikrofonen. Duetter og soloer ble fremført med overbevisning og stemmeprakt, og publikum satt tent som julelykter mot julekvelden, med varme hjerter og strålende ansikter.
 
Språk og nasjonalitet var årets store tema og røde tråd gjennom forestillingen. Hvert trinn fikk utdelt et land de skulle plukke et juleinnslag fra. 1. – 2- trinn fikk Norge, 3. – 4. trinn fikk Spania, 5. – 6. trinn fikk Sverige, 7. trinn fikk USA/England, og ungdomsskolen sto fritt til å velge en egen plan. Spesielt sterkt og stødig sto fremførelsen av Maria Menas vakre “Home for Christmas” og “La Marimorena” som fikk vist frem noe av det beste vi har fra Norge og Spania. 3. og 4. trinn fremførte også et juleskuespill som forteller hvordan tradisjonene er her i Spania.
 
 
DNS jan1Skolen ble også i år invitert til å besøke Runway med sitt sjarmerende Luciatog. Runway er et lokalt skandinavisk firma som tilbyr kundesentertjenester. Der jobber det mange skandinaver som lett lot seg sjarmere av opptoget.

 

Nye navn i ledelsen

Etter to og et halvt år som skolens rektor, takker Bjarte Buen for seg og gir kontornøkkelen videre til Trude Jahren. Trude, som ble ansatt som assisterende rektor nå i høst, tar altså steget opp i rektorstolen. Skolens leder for spesialpedagogisk arbeid, Hilde Rasmussen, vil fylle rollen som assisterende rektor ut året, for å sikre overgangene. Stillingen som assisterende rektor vil bli utlyst til våren, for skoleåret 2018/2019.
 
DNS jan3
Trude Jahren (t.h.) tar over som Rektor fra nyttår, og Hilde Rasmussen (t.v.) konstitueres til assisterende rektor fram til sommeren.

Søknadsbetingelser

Søknadsfrist for skoleåret 2018/2019 ved Den Norske Skolen, Malaga er satt til 1. februar 2018. Skolen har plass til 140 elever, men kan stanse opptak av elever i enkelte trinn hvis elevgruppene blir for store.
-Les mer om opptakskravene på skolens hjemmeside: www.dnsmalaga.com, eller ring oss for en skoleprat: Telefon (+34) 952 577 380
Av Den Norske Skolen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.