Månedsmagasinet på Costa del Sol
Offisiell innvielse av nytt hospital i Puerto Banus

Offisiell innvielse av nytt hospital i Puerto Banus

Den 30. november 2017 ble dørene offisielt åpnet på Helicopteros Sanitarios Hospital i Puerto Banús, og det var Marbellas borgermester Ángeles Munoz & Maria Jose Cañete, eier og stifter av Helicópteros Sanitarios, som sto for å klippe det røde båndet.
 
Da man i 1988 grunnla Helicópteros Sanitarios i Marbella, var det som pionerer innenfor en ny form for legehjelp: 24 timers assistanse i hjemmet. På de 29 årene som har passert har Helicópteros Sanitarios rykket ut mer enn 1 000 000 ganger og transportert flere enn 50 000 personer til hospitalet med deres lege-helikopter og deres mobile intensiv-ambulanse. I dag jobber over 300 høyt kvalifiserte profesjonelle medarbeidere dag og natt med å behandle medlemmene, som primært er utlendinger som bor på Costa del Sol.
Hver dag rykker Helicopteros Sanitarios team ut for å ta seg av folk som har bruk for hjelp, og hvis det er nødvendig transporteres disse personene til et sykehus for å få behandling og bli friske der.
 
Selv om Helicópteros Sanitarios i årevis har hjulpet sine medlemmer med en rekke spesial-behandlinger fra et stadig mer moderne team og med stadig mer avanserte intensiv-ambulanser, har det manglet noe – det har nemlig vært en stigende etterspørsel for et hospital for medlemmene av Helicópteros Sanitarios. I november 2016 var hospitalet klar til bruk.
I startperioden har hospitalet mottatt og behandlet pasienter, som hadde behov for legepleie og kirurgi. Dette med full yteevne innenfor alle felt: konsultasjoner, skadestue, laboratorium, radiologi, kirurgi, etc., samtidig som filosofien er at pasientene skal behandles som om de var personalets egen familie – dvs. profesjonelt og med nærhet og omsorg.
 
Kort sagt tar Helicopteros Sanitarios seg av alle dine behov for lege – det være seg hjelp på alle områder mens du er innlagt, samvær med din familie, og konstant informasjon om fremgangen i din tilstand.
 
Hvis det er behov for å bli transportert til andre land, ordner Helicopteros Sanitarios også alt i forbindelse med en forflyttelse, og sørger for et spesielt fly som er egnet til din tilstand – og de følger med deg helt frem til din endelige destinasjon.
 
For mer informasjon: www.helicopterossanitarios.com
Av Helicopteros Sanitarios

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.