Månedsmagasinet på Costa del Sol
Velkommen til Monteromero i La Cala de Mijas

Velkommen til Monteromero i La Cala de Mijas

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Et av de mest populære og trendsettende områdene på Costa del Sol er La Cala de Mijas, som er en gammel idyllisk fiskerlandsby, beliggende ved sjøen mellom Fuengirola og Marbella. Stedets økende popularitet bekreftes av de mange stilfulle kaféene og restaurantene som popper opp der i øyeblikket.
På en bakketopp med utsikt over landsbyen utvikles og bygges urbanisasjonen Monteromero av Kiomisu Partners – en promotør som drives av de finske ekspertene Petri Käpynen og Jouko Salli, som begge har sin ekspertise innen konstruksjon og internasjonal handel.
Petri Käpynen har mer enn 30 års erfaring innen bygge- og konstruksjonsledelse i Spania, og det tok mange år med undersøkelser og søken for å finne et egnet sted for dette prosjektet, da kravene var store. Men det endelige stedet har uavbrutt utsikt mot sjøen og fjellene, det ligger kun en kilometer fra landsbyen og stranden, og ca. 30 kilometer fra Malagas internasjonale lufthavn.
Monteromero er et bolig-kompleks som består av 5 uavhengige luksus-villaer med egen hage og svømmebasseng, som er en del av et eksklusivt fellesområde. Fellesarealet inkluderer et treningssenter, sauna, klubbhus, et stort 17 meter langt svømmebasseng med områder for å nyte solen, samt store og vakre hager. Målet er å bygge hver enkelt villa akkurat slik som de individuelle kjøperne ønsker det, med tanke på behov og ønsker. Ledende prinsipper i konstruksjonen er miljøvennlighet, sikkerhet og komfort. Dette toppes ytterligere ved å tilføre det tyske Passivhaus-normativet, som gjør at villaene bruker ekstremt lite energi, noe som ikke bare vil gi minimale oppvarmings- og nedkjølingskostander, men også fordelen og komforten med å bo i et sunt innemiljø gjennom alle årets sesonger.
Den første villaen er under oppføring og vil ferdigstilles i slutten av dette året. Utforsk Monteromero og design ditt eget drømmehus sammen med vårt pålitelige team av eksperter. For mer informasjon se www.monteromero.com, eller kontakt Petri på tlf. +34 609 304 734.
Av Monteromero

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet