Månedsmagasinet på Costa del Sol
Utvidelse hos Cramer Advokater
Det norske advokatfirma Cramer, med kontor både i Tønsberg i Norge og på Costa del Sol, har i løpet av de siste måneder ønsket to nye medarbeidere velkommen for å styrke teamet i Fuengirola. Alberto Vázquez Hernández er økonom og kommer fra Fuengirola. Merethe Hagentun er norsk og har bodd i Spania siden 2004. Hun er Cramer Advokaters nye sekretær og ansikt i resepsjonen. I begynnelsen av desember besøkte advokatfirmaets to norske eiere, advokatene Are Bohne og Gunnar Cramer kontoret i Fuengirola. Foruten å nyte det fine været fikk de også hilst på de nye medarbeiderne og deltatt i det spanske kontoets årlige julebord. Det var også avsatt tid til at de kunne møte med sine klienter som er her på Costa del Sol.
 
Cramer Advokater kan hjelpe deg med kjøp og salg av fast eiendom, stiftelse av selskap, testamenter, skifteoppgjør, arv, skilsmisse, selvangivelser, skattespørsmål og rettssaker. Vil du vite mere er du alltid velkommen til å kontakte dem på telefon 952 199 446 eller på www.cramerlaw.no.
Av Cramer Advokater

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.