Månedsmagasinet på Costa del Sol
Dan Optica har styr på brillemoten

Dan Optica har styr på brillemoten

Brillemesse i Paris

Hos Dan Optica er de alltid i teten når det gjelder brillemote. I begynnelsen av oktober var Dan Opticas optikere Tine Kastrup og Juana Pérez på den berømte brillemessen ”Silmo” i Paris. Silmo er faktisk den mest berømte optikermessen i verden. Det er her alle brilledesignerne presenterer deres nye kolleksjoner, og det er her det lanseres nye maskiner og utstyr til optikerverkstedet.

Lynlås og pels

Brillemoten som ble presentert på årets Silmo var elegant, sofistikert og med en twist av kreative og spennende detaljer. ”Det er alltid noen crazy utførelser av de nye tendensene, blant annet solbriller med lynlås som pynt, og ikke minst så vi riktig mange brilleinnfatninger med pels på,” lyder det fra optiker Tine Kastrup, som avslutningsvis tilføyer, at det var dog litt for spesielt til hennes smak.

Fra Paris til Fuengirola

Det var ikke kun for å se de nye tendensene innen for brillemote at turen gikk til Paris, men også for å hente de beste og nyeste brilleinnfatningene hjem til Dan Opticas kunder. ”Vi tilbyr våre kunder den siste mote og teknologi både innen for brilleinnfatninger og brilleglass,” sier innehaver av Dan Optica, Juana Pérez, som hvert år gleder seg til å se de nye tendensene og fargene i årets brillemote. De nye brilleinnfatningene som ble presentert på dette års Silmo, vil du kunne se i butikken fortløpende utover høsten og vinteren.
Tlf: +34 952 58 39 10. www.danoptica.com
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.