Månedsmagasinet på Costa del Sol
La Liga-start med nytt Málaga-team

La Liga-start med nytt Málaga-team

Det er lagt opp til en spennende La Liga-start for Málaga CF på mandag den 21. august kl. 22, på Estadio La Rosaleda i Málaga, hvor motstanderen er Eibar fra Baskerlandet.

Ikke færre enn åtte nye spillere har ankommet trener Michels tropp, etter at 13 er forsvunnet – sluttet, solgt eller leid ut.

Toppnavn som keeperen Kameni, kapteinen Camacho, toppscorer Sandro og stortalentet Fornals er borte.
Blant de nye verdt å merke seg er argentineren Cecchini fra Buenos Aires, franskmannen Baysse fra Nice, den spanske U 21-landslagsspilleren Gonzales fra Sevilla og angrepsspilleren Borja Baston, spanjol, som er innleid fra engelske Swansea. Keeper er nå Roberto fra Espanyol i Barcelona, som tidligere hadde en praktfull sesong i den greske storklubben Olympiacos.
Det nye laget skulle spilles sammen i såkalte testkamper i Spania og Tyskland, og det ble kun til èn seier – på fredag mot La Liga-konkurrenten Villarreal i Cadiz.
”Den innsatsen gjør meg optimistisk”, sier Michel.
Billetter til Eibar-kampen mandag fås hos La Peña de Dinamarca:
kontakt@malaga-support.dk, info@malaga-support.dk, +34 617 700 424
 
MalagaCF2
 
MalagaCF3
 
{loadposition lapena}
Av Morten Møller

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.