Månedsmagasinet på Costa del Sol
Aryón bygger nytt med kvalitet i populære La Cala de Mijas

Aryón bygger nytt med kvalitet i populære La Cala de Mijas

Det velrenommerte byggeforetaket Aryón presenterer nå starten på andre fase i sitt svært populære prosjekt Pueblo La Noria. Prosjektet består av totalt 36 hus der første fase allerede er utsolgt.
I den andre fasen inngår 18 moderne rekkehus som kjennetegnes av en profesjonell arkitektonisk nåtidsstil. Hvert hus er bygd av de beste materialer og alt utstyr er naturligvis også av høyeste kvalitet, som det fullt utrustede kjøkkenet med hvitevarer utelukkende fra Bosch (eller tilsvarende produsenter). Og fordi Pueblo La Noria er på prosjektplan, gis lykkelige kjøpere muligheter for å sette sitt eget preg på det nye bostedet når det materialvalg som marmor- eller parkettgulv.
Hvert hus består av fire soverom, hvorav ett med balkong, to bad, kjøkken, spiseavdeling og oppholdsrom. Badene er flislagt og med marmorgulv og moderne blandebatteri.

 
Aryón har høye kvalitetskrav og hvert hus utrustes med isolering for både varme, lyd og fukt samt vinduer med doble glass, installasjoner for oppvarming og kjøling, gulvvarme på bad og solcellepanel til varmtvann
 
Foruten de to etasjene som er beskrevet, har vært hus kjeller med privat garsje, bad og et rom som passer like bra som lager eller ekstrarom. Og på baksiden har hvert hus en privat terrakottabelagt terrasse og hage.
 
Pueblo La Noria er et moderne prosjekt. Området vil bli svært stilfullt med hvitkalkede vegger, mørke vindusrammer, rette linjer og rene flater. I midten av urbanisasjonen ligger en velstelt hage med plener og palmer og et ikke mindre enn et 25 meter stort basseng!
 
Akkurat som høy kvalitet er også sikkerheten høy. Boligområdet er helt privat med porttelefon. For å få en anelse om hvor velbygd og velstelt prosjektet vil bli, er det bare å se på nabo-urbanisasjonen Jardines de La Noria, som også er et Aryón-prosjekt. De som kjøpte mens Jardines de la Noria var på prosjektplan, der flertallet av beboerne i dag er fastboende nordeuropeere og spanjoler, har hatt en stor verdiøkning på sine eiendommer. Og forventningene Pueblo La Noria er enda høyere.
 

Nærområdet

At området som Pueblo La Noria ligger i er så høyt vurdert, overrasker ikke. Med nærhet til by, strand, natur og golf er dette et område som passer alle. Bare et steinkast borte ligger den grønne og velstelte golfbanen La Noria Golf and Resort og med bare fem minutters gange er du i hjertet av den koselige byen La Cala de Mijas (ligger midt mellom Málaga og Marbella) som har alt som trengs. Med matbutikker, skole, legesenter, apotek, post, lekeparker og mange restauranter, alt fra tradisjonelle spanske tapasbarer til moderne etablissementer med internasjonal puls, trenger du ikke søke deg noe annet sted. Og med ytterligere noen minutters gange kommer du til den vidstrakte stranden med chiringuitos (strandbarer/-restauranter) og Middelhavet. Langs stranden går en vakker og svært populær og ny strandpromenade. La Cala de Mijas er like mye stedet for et rolig som aktivt liv.
Avstanden til Málaga flyplass: ca. 20 minutter med bil.

Detta er Aryón

Aryón er ett veletablert ISO-sertifisert byggeforetak med mer enn 20 års erfaring innenfor infrastruktur, bygging og vedlikehold på Costa del Sol. Det er et tverrfaglig selskap som integrerer eiendomsutvikling med ulike typer av både offentlige og private prosjekt som parker, grøntområder, konstruksjon, ombygging av infrastruktur samt private boligområder, luksusvillaer, kjøpesenter, havneanlegg, industri, golf og mye mer.
Foretaket er profesjonelt, dynamisk, mangfoldig og effektivt og oppfyller de behov og forventninger som kundene etterspør.
Deres mål er høy kundetilfredshet, noe deres mange prosjekter og lojale kunder er bevis for.

Prosjektet Pueblo La Noria er ferdig sommeren 2018.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet