Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

VitaFakta Health Clinic tilbyr sju dages utrensende drømmereise fra 25/3 til 1/4 2017.

I det deilige naturreservatet Sierra de las Nieves har vi funnet en oase av opphøyet ro og skjønnhet: Molino del Rey, en renovert gammel vannmølle med friskt drikkbart vann fra fjellene som risler gjennom møllen, havene, grottene og tallrike, hyggelige hjørner der det er plass til fordypelse og avslappelse. Her har du mulighet for å dykke ned i deg selv, slappe av ved bassenget, i grotten, eller på en av de mange små terrassene. Egen omsorg og tid til deg selv er opplagt på dette deilige stedet.
Molino del Rey vurderes å være et av verdens beste yoga resorts og danner rammen om Juice Retreatet for deg som vil rense ut på flere planer, både fysisk og psykisk. Du kommer ned i gir, renser ut og vender hjem med fornyet vitalitet, velvære, energi og en sunnere og sterkere kropp», sier Pernille Knudtzon.
I tillegg til de sju overnattingene på Molino del Rey, får man på Juice Retreatet økologisk basedannende kost samt de lekreste, ferskpressede grønnsaksjuicer som renser kroppen og gir den en velfortjent pause. Du får en legesjekk av ditt levende blod først og sist på reisen så du med egne øyne kan se din indre helsetilstand og resultatet av en ukes detox. Medisinske foredrag om kroppen, kosten, tarmsystemet, syre-/base-balansen, stress og hormoner, hvordan vi blir kvitt avfallsstoffer mm. Kontroll av pH-verdi, morgenmeditasjoner og pusteøvelser, Body SDS grunntrening og yoga hver dag, samt massasje og utflukter.

For mer info og bestilling, kontakt Pernille Knudtzon (spesiallege og livsstilguide)
Vitafakta Health Clinic www.vitafakta.es vitafakta@vitafakta.es +34678253510

Av Vitafakta Health Clinic www.vitafakta.es vitafakta@vitafakta.es

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet