Månedsmagasinet på Costa del Sol
Norrbom Marketing lanserer Facebook-kurs

Norrbom Marketing lanserer Facebook-kurs

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

En gang trodde vi at internett ville bli en døgnflue

Mange har spådd Facebook samme skjebne, når det gjelder alle oss som ikke er blant de amerikanske studentene som Mark Zuckerberg i 2004 etablerte mediet til.
Sett i historiens ulidelig klare lys må vi nok erkjenne at dommedagsprofetene ikke fikk rett. Flere enn 1,7 mrd. mennesker bruker nå Facebook hver måned. Og det er ikke bare unge mennesker. Kanskje snarere tvert imot, fordi ungdommen i økende grad benytter andre sosiale medier som Snapchat, Instagram og YouTube.
Facebook er for alle. En fantastisk plattform for å dele gledelige begivenheter med venner og familie, men også som et interessefellesskap knyttet til golf, politikk, andalusisk natur, gastronomi, reiser og mye mer. Det er den hittil raskeste måten å dele ut et budskap til en bestemt målgruppe på (for eksempel dine venner), og en herlig måte å holde kontakt, følge med og finne igjen gamle venner, klassekamerater, etc.

 
mikael0301Vil du gjerne finne ut om det også er noe for deg? Vil du vite mer om hva som er myter og hva som er fakta når det gjelder Facebook? Vil du lære hvordan ting foregår på Facebook, så meld deg på et kurs hos Norrbom Marketing.

Kom i gang med Facebook – for private

Kanskje du har hørt om Facebook og andre sosiale medier, om hvor bra det kan være for å holde kontakt med familie og venner i hele verden, til å holde deg oppdatert om hva som skjer både lokalt og internasjonalt, men uten helt å vite hvordan det foregår?
Kanskje har du allerede en Facebook-profil uten å være kommet i gang med å bruke den? Dette kurset kan hjelpe deg i gang.
Du vil bl.a. lære:
* Hva er Facebook og andre sosiale medier, og hva kan du bruke det til i ditt daglige liv?
* Hvordan oppretter du en profil på Facebook?
* Hvordan stiller du inn og bruker jeg din profil?
* Hvordan kommer du i kontakt med familie og venner på Facebook?
* Hvordan får jeg informasjon om nyheter og begivenheter, både lokalt og internasjonalt? Hvordan finner jeg interessegrupper?
Inkludert i kurset er også muligheten for i løpet av den første uken etter kurset å få hjelp via epost fra underviseren, hvis du har ytterligere spørsmål til din Facebook-tilstedeværelse.
Kurset vil bli avholdt i mindre grupper i Norrbom Marketings kurslokale i Centro Idea.
 
Tidspunkt: 22/2 kl. 15 – 18.
Pris: 75 euro inkl. IVA. Ta med egen datamaskin.

Kom godt i gang med Facebook – for næringsdrivende

Har du en virksomhet og har hørt du om alle fordelene ved å bruke Facebook og andre sosiale medier, uten å vite hvordan du kommer i gang? Da kan dette kurset være noe for deg.
Kurset inneholder bl.a.:
* Hvilken nytte kan min virksomhet få av å bruke Facebook og andre sosiale medier?
* Hvordan oppretter jeg en Facebook-side til min virksomhet?
* Hvordan fyller jeg ut informasjonen på min side slik at det ser profesjonelt ut?
* Hvordan kan jeg kommunisere med mine kunder?
Kurset vil bli avholdt i mindre grupper i Norrbom Marketings kurslokale i Centro Idea.
 
Tidspunkt: 23/2 kl. 15 – 18.
Pris: 75 euro inkl. IVA. Ta med egen datamaskin.

For påmelding eller spørsmål om kursene, ring Mikael Møller hos Norrbom Marketing på tlf.: 952 58 15 53 eller send en epost til mikael@norrbom.com

 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet