Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vaktskifte hos Muebles Pirámides

Vaktskifte hos Muebles Pirámides

Sommeren 2001 søkte en ung Per Stridh uoppfordret jobb hos Muebles Pirámides. Han fikk vite at de ville ringe ham hvis de skulle få bruk for nye medarbeidere. Det gjorde de i 2012 – elleve år senere. Siden da har samarbeidet gått så bra at forretningens innehaver, Søren Liljegren, ikke er det minste i tvil om at Per er den rette kjøperen av den kjente møbelbutikken utenfor Torre del Mar.
”Han har den riktige alderen og innstillingen, og generelt går det nå bedre for bransjen, så det er det rette tidspunktet å få en ny mann ved roret,” mener en litt vemodig Søren Liljegren som startet Muebles Pirámides Puerto i 1999 med sin daværende partner Benny Tybo.
”Vi startet helt fra bunnen, og forretningen har i mange år været knutepunktet for min familie og vennekrets. Det kommer jeg naturligvis til å savne.”
Til gjengjeld kommer han nærmere barna og barnebarna i Danmark som er det altoverskyggende argumentet for å vinke farvel til livsverket.
Fra Danmark vil Søren likevel gi råd og hjelpe til med møbelinnkjøp, for det er fortsatt danske møbler forretningen vil satse på.
”Danske møbler til spanske priser er et konsept alle forstår og som har fungert i 17 år, så det holder vi naturligvis fast på,” forteller Per Stridh som gjennom nesten hele sitt arbeidsliv har arbeidet med møbler og kjøkken.
”Jeg er sikker på at vårt publikum setter stor pris på service. Derfor leverer og monterer vi alt. Vi har et stort lager, så vi er alltid i stand til å levere et par dage etter bestillingen,” avslutter den nye eieren som lover at den gode ånden som alltid har satt sitt preg på Muebles Pirámides Puerto vil bestå i mange år framover.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.