Månedsmagasinet på Costa del Sol
Helle Hollis fyller 35 år

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Det danske bilutleiefirmaet Helle Hollis kan 16. februar feire sitt 35 års jubileum på Solkysten. Virksomheten ble grunnlagt i 1982 av Holger Helle og er i dag et velkonsolidert firma med over 1.300 utleiebiler i høysesongen, fordelt mellom hovedkontoret ved Málaga lufthavn og lokalkontoret i Fuengirola.
Kjennetegnet for firmaets 35 år lange historie er at Helle Hollis satser på å være først ut med nye tiltak i bilutleiebransjen.
”Her må det nevnes at vi var de første til å innføre røykfrie biler og dermed oppfylte et stort ønske fra våre kunder”, uttaler administrerende direktør Hans Hugo From; ”og sist år lanserte vi, som de første i Málaga, miljøvennlige hybridbiler i flåten,” forsetter han.
Bakgrunnen for firmaets suksess er blant annet en svært høy kundetilfredshet som er oppnådd ved alltid å lytte til kundenes feedback.
”Helle Hollis har et svært servicemindet personale, og alle ansatte har mange års erfaring. Flere har vært med helt fra begynnelsen. Vi yter personlig service og gjør alltid litt ekstra for at kunden skal føle seg trygg og få en god billeieopplevelse. F.eks. har vi Fast Lane Service, gratis Wi-Fi i venteområdet der kunden forøvrig kan printe ut sitt boardingkort eller veie bagasjen før hjemreisen. Når kunden reserverer sin bil, er det ingenting som står med små bokstaver. Vi krever ingen skjulte gebyrer ved ankomsten”, fortsetter Hans Hugo From.
”Hos Helle Hollis er alt det smått skrevet STORT. Reservasjonen kan gjøres online på den brukervennlige hjemmesiden som nå også finnes i en ny mobilutgave.
Helle Hollis var i 1997 de første i Málaga med noe så eksotisk som en hjemmeside. Nå er vi visst på versjon nummer 10”.
Nettopp ved reservasjonen kommer den ‘personlige touch’ til uttrykk ved at det fortsatt er mulig å reservere en bil på gammeldags måte, på telefon eller epost – og til og med bli betjent på sitt eget språk.
Det var nettopp de mange lojale kundene som enten regelmessig besøker sine ferieboliger på Costa del Sol eller som er fastboende her nede som fikk Helle Hollis til å lansere Home Owners Club. Home Owners Club har i dag over 12.000 medlemmer. Klubbmedlemmene har en rekke unike fordeler, blant annet opptjenes det bonus og rabatter.
I jubileumsuken fra 13.-19. februar vil alle kunder få en liten ‘jubileumsgave’ sammen med leiebilen.
”Vi leverer billeie etter mål – og til og med i meter”.
Det vil være temaet i jubileumsmåneden.
”Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke alle våre lojale kunder – uten dem intet jubileum” avslutter Hans Hugo From.
www.hellehollis.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet