Månedsmagasinet på Costa del Sol
Siesta Homes – en av Costa del Sols største eiendomsutviklere

Siesta Homes – en av Costa del Sols største eiendomsutviklere

siestahomes
Mange av de siste årenes spennende prosjekter og mange av de kommende årenes byggeprosjekter her på Costa del Sol kommer fra danskeide Siesta Homes. Siesta Homes har vært på Costa del Sol i flere år, og de har en stil som er helt unik og som skaper de rammer som er med på å gjøre boligen, innredningen og omgivelsene så perfekte som mulig.
 
”Vårt mål er selvfølgelig å skape de fysiske rammene. Dernest fokuserer vi i høy grad på innredningen som et ytterst viktig parameter. Sist, men ikke minst også på de andre fasilitetene som er med på å skape helheten bak et godt kjøp slik at de nye eierne kan føle seg hjemme” sier Morten Remo, direktør for Siesta Homes. ”Man ser på boligen utenfra, men man lever inne i den”.
 
Aloha Hill Club
Et av Siesta Homes Developments store prosjekter var Aloha Hill Club (det første av sitt slag i området) der nettopp det å skape rammene for ”Live and Enjoy” stod i sentrum. Aloha Hill Club rommer 140 leiligheter med hhv. to og tre soverom. Servicekonseptet ble utviklet utfra mottoet: Hellere lever mer enn forventet, og Aloha Hill Club har alt. Poolrestauranten ble skapt som det naturlige samlingspunktet der eiere og gjester kan nyte mat i internasjonal klasse. Det er fitness- og spasenter på 550 m2, vinkjeller med plass til 7.000 flasker, concierge-service og mye mer. Aloha Hill Club kunne melde om alt utsolgt allerede i mars 2015.
 
Etterspørsel og nye prosjekter
”De siste par årene har kravene til boliger her på Costa del Sol steget. Dette både hva angår størrelse, fasiliteter og beliggenhet, mm. – alt for å gjøre overgangen fra primærboligen så liten som mulig. For det er fortsatt for de fleste en feriebolig det dreier seg om når det investeres i en bolig her på Spanias sydkyst”, sier Morten Remo. ”I forhold til den siste boligboomen der 65 m2 med terrasse var nok, har tingene endret seg, og i dag vil kundene hellere betale mer for å få kvalitet og mer plass.”
Et av de nye prosjektene som Siesta Homes har utviklet for å imøtekomme dette behovet er Sunset Bay Village i Estepona med 52 individuelle villaer og tomannsboliger med en fantastisk utsikt over Middelhavet. Og nettopp de gode erfaringene Siesta Homes gjorde seg i forbindelse med Aloha Hill Club, er blitt videreført i utviklingen av Sunset Bay Village. Den arkitektoniske stilen i Sunset Bay Village med de mer firkantede linjer og store vinduspartier er inspirert av tendenser fra Mallorca og Ibiza, samt kjente spanske arkitekter som de siste årene har funnet veien til Costa del Sol. De store vinduspartiene gir mer lys, luft, en bedre følelse av å leve – og inne og ute blandes sammen i god harmoni.
Sunset Bay Village
Sunset Bay Village er 52 moderne arkitekttegnede luksusvillaer med en fantastisk havutsikt. Hver bolig har tre eller fire soverom og er mellom 170-250 m2, og prosjektet i sig selv er enestående fordi det er det første eiendomsprosjekt på Costa del Sol som tilbyder moderne, mellomstore villaer 150 m fra stranden. Sunset Bay Village introduseres av Siesta Homes og Oncisa, eiendomsavdelingen til La ONCE som har vært med på å bygge boliger i Spania i mer enn et kvart århundre. Sunset Bay Village ligger rett vest for Estepona Marina, og navnet er inspirert av den spektakulære havutsikten over Gibraltarstredet – der Europa og Afrika møtes. Sunset Bay Village tilbyr moderne arkitektur og luksus og en åpen planløsning som gjør det mulig å skape forskjellige stemninger, alt etter om du åpner eller stenger de diskrete skyvedørene. De stille gatene sammen med klubbhuset, poolen, fitness-senteret, spaområdet, baren, bodegaen og resepsjonstjenester sørger for en enestående livsstil på kysten.
 
Eiendomsutvikling
Når Siesta Homes går inn i et prosjekt, er de klar til å investere og oppgradere til et høyere nivå, og det spares ikke på noe. Det settes inn mye krefter og ressurser i prosjektene, for tingene må være i orden, kvalitetsstandardene må overholdes slik at kjøperne er sikre på at når det investeres i en bolig i et av Siesta Homes prosjekter, så er det trygt å kjøpe. Siesta Homes er med på å skape verdier, boligene er prisstabile – og på f.eks. Aloha Hill Club er det allerede prisøkninger på opptil 50% på de få leilighetene som innimellom blir lagt ut til salgs.
I tillegg til Sunset Bay Village er Siesta Homes også i gang med to andre prosjekter som blir lansert innen utgangen av året. La Cala Hill Club og The Oakhill i La Mairena. La Cala Hill Club består av 116 ett-, to- og treroms leiligheter med panoramautsikt i La Cala de Mijas som alle vil bli renovert og opgradert etter de standarder som kjennetegner Siesta Homes. Og akkurat som ved Aloha Hill Club, vil La Cala Hill Club også få sine egne fasiliteter, bl.a. fitness-, sauna, concierge- og utleieservice mm. Når det gjelder The Oakhill i La Mairena, er dette en mindre og eksklusiv urbanisasjon med bare 40 boliger beliggende i et fredet og naturskjønt område. Her vil innredningen og utviklingen av området bli tilpasset stedet og omgivelsene med den helt spesielle Siesta Homes touch´en.
Siesta Homes er eiendomsutviklere, og de står for salget av sine egne prosjekter og for gjensalg av disse. «Jeg ønsker at man skal oppleve Siesta Homes nærmest som å bli en del av en ‘familie’. Å kjøpe bolig/feriebolig er en stor økonomisk beslutning, og det handler om troverdighet og tillit. Det må være profesjonelt og diskret, krydret med en service utover det vanlige,» sier Morten Remo.
 
Siesta Interior Design
Som kunde hos Siesta Homes har du automatisk adgang til deres design- og innredningsservice. Dette er helt gratis, og det er den mest bekvemme måten du kan innrede hjemmet dit t på uten stress og jag. Som en del av denne servicen kan de assistere med innredningsdesign, dekorasjon, byggeservice mm. Dessuten tar de seg også av eventuelle installasjoner og leveranser til ditt hjem. Bekvemmelighet er nøkkelordet når det snakkes om Siesta Interior Design.
 
I alle prosjektene er Siesta Interior Design involvert når det gjelder innredningen, og de har i senere år satset på nettopp innredningsdelen slik at denne nå er en integrert del av prosjektene og konseptutviklingen. Innredningsteamet består av fire designere som alle lever og ånder for design, og det å endre et rom og skape et hjem. Det må være enkelt og bekvemt.
Det arbeides utfra fire overordnede temaer: Northern Chic, Maximalist Exuberance, Cool Mediteranean og Minimalist Modern. Uansett tema finner teamet sammen med kunden de beste løsninger for en personlig og harmonisk innredning ad det nye hjemmet.
 
Så når du har kjøp en bolig – ditt nye hjem av Siesta Homes, det være seg til ferie, fritid eller helårsbolig, så er Siesta Interior Design’s team klar til å hjelpe deg med å innrede.
 
For mer informasjon, ring Siesta Homes på: 951 204 324, eller besøk hjemmesiden: www.siestahomes.com
Av Mugge Fischer

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.