Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vuelta´en setter Marbella på verdenskartet

Vuelta´en setter Marbella på verdenskartet

WEB shutterstock 267367616-Vueltaenjpg
La Vuelta a España ble arrangert første gang i 1935 og er en av verdens mest prestisjefylte sykkelritt.

 
Marbellas nye ordfører José Bernal uttalte mandag at La Vuelta a España, med start på kystbyens fornemme havnefront Puerto Banús sist lørdag, har gitt en solid inntjening og ikke minst berømmelse i det store utland. «Det har vært en stor internasjonal suksess for promoteringen av byen til nye og mulige turister,» poengterte han blant annet i forbindelse med starten av sykkelrittet. Også Marbellas minister for konstruksjon og infrastruktur, Blanca Fernández var svært tilfreds med det populære sykkelrittet tilstedeværelse i Costa del Sols glitterby. «Vår bys gode egenskaper nådde ut til 190 land og et potensielt publikum på 330 millioner mennesker, av dette 31 millioner spanjoler,» sa hun etter lørdagens start. Dessuten har det storslåtte sykkelarrangementet tiltrukket seg mange turister fra land som Danmark, Nederland, Belgia og Norge, noe som har gitt byen en økonomisk gevinst på 500.000 euro i økt forbruk fra nettopp disse turistgruppene. Utgiftene til forberedelsene av løpet har rundet 400.000 euro, i tillegg kommer lønn til alle de som arbeider under Vuelta´en. Hele havnefronten har gjennomgått en ansiktsløftning i forbindelse med løpet.

 

Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.