Månedsmagasinet på Costa del Sol
Live Nation presenterer Cirque du Soleils ‘Quidam»

Live Nation presenterer Cirque du Soleils 'Quidam"

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
03 Cerceaux 0115 PS copy
Quidam hadde verdenspremiere i Montreal i april 1996. Siden dengang har showet turnert på fem kontinenter og er blitt sett av millioner av mennesker.

Showet er satt sammen av 52 akrobater, musikere, sangere og skuespillere i verdensklasse.
 
I motsetning til alle andre Cirque du Soleil-show, skildrer Quidam showet vår egen verden. En verden bebodd av virkelige mennesker med virkelige bekymringer.
Cirque du Soleils forrykende show «Quidam» tar utgangspunkt i unge Zoés liv. Det er historien om en ung pike som er trøtt av livet og foreldrene som ignorerer henne. Hun føler slett ikke at livet gir mening. Derfor søker Zoé mot den imaginære verden «Quidam» der hun møter karakterer som gir henne mot til å slippe sjelen fri og leve livet. Hvem hun møter og hva som skjer, kan du se i Cirque du Soleils fantastiske show som kommer til Málaga fra 5. – 8. desember i Sportscenteret Martín Carpena.
Live Nation i Spania er arrangør av showet som også skal til Zaragoza, Sevilla og A Coruña i løpet av desember. Billetter kan kjøpes på www.livenation.es, www.ticketmaster.es eller i El Corte Ingles, både i varehusene og på www.elcorteingles.es.
 
02 Hand to Hand 0035 PS copy
 
Cirque du Soleils histore
For 29 år siden i den lille byen Baie-Saint-Paul nær Québec City i Canada møttes en gruppe gateartister som både kunne sjonglere, danse, sluke ild og spille musikk. En av dem var Guy Laliberté som sammen med resten av gruppen grunnla Cirque du Soleil i 1984.
Den gang var det 73 medarbeidere, og Cirque du Soleil har siden utviklet seg til en kolossal suksess, og i dag har firmaet 5.000 medarbeidere og har vært på turné i flere enn 300 byer i hele verden. I 2013 turnerer Cirque du Soleil rundt i verden med 20 forskjellige show som henrykker og gleder publikum med sine flotte opptredener, gode komposisjoner og fremragende fortellinger.
 
14 Zoe John Target 0297 copy
 
Faktaboks
Quidam showet i tall:

  • Det benyttes i alt ca. 250 kostymer, 500 stk. kostymetilbehør og 200 til 300 par sko.
  • Alle skoene er håndmalte for å passe til kostymenes farger.
  • Hver kunstner har mellom to og sju kostymer.
  • Hvert kostyme er spesielt designet til kunstneren ogdet er to reservekostymer av alle drakter.
  • Det benyttes 20 parykker som er laget av naturlig og syntetisk hår.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet