Månedsmagasinet på Costa del Sol
Property Finders – sterkt fokus på ekspertise

Property Finders - sterkt fokus på ekspertise

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Der skjer nå store endringer på eiendomsmarkedet på Costa del Sol, noe som gjør at eiendomsmeglerne løpende må tilpasse seg den nye situasjonen. Etter at eiendomsprisene nådde sitt høydepunkt i 2004, har etterspørslen på boliger falt. Resultatet er at investorer nå kan finne mange lekre boliger til gode priser. Fallet i etterspørselen har også ført til at mange eiendomsmeglere har måttet skjerpe seg, og markedet er nå fortrinnsvis preget av veletablerte, profesjonelle eiendomsmeglerfirmaer.
Eiendomsmeglerfirmaet Property Finders i Calahonda er et godt eksempel på dette. Selskapet ble etablert i 1982 og har gjennomlevd både gode og dårlige tider. Kontoret i Calahonda er stort og har et serviceinnstilt og erfarent personale som er vant til å ta seg av skandinaviske kunder. Property Finders legger særlig vekt på at både kjøpere og selgere forstår alle aspekter ved en eiendomshandel, både det som handler om omkostninger og juridiske formaliteter, samt at den kjøpte boligen må leve opp til de krav som forventes.
Selv om Property Finders ligger i Calahonda-området, dekkes hele kyststrekningen, fra Marbella til Fuengirola med alt fra studio-leiligheter til store villaer. Dessuten er Property Finders medlem av et nettverk at eiendomsmeglere på kysten. Derfor kan kjøperne alltid finne den boligen de ønsker.
I tillegg til salg av eiendommer, tar Solfinders i Calahonda, som også er eid av Property Finders, seg også av alle formaliteter vedrørende vedlikehold av boliger. Property Finders har en stor skandinavisk kundegruppe som benytter seg av disse ytelsene, både når de er i Spania eller når de oppholder seg i sine hjemland.
Se Property Finders mange boliger på www.spainpropertyfinders.com eller www.solfinders.com for andre eiendomsrelaterte ytelser. Ring evt. også +34 952 93 45 17.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet