Månedsmagasinet på Costa del Sol

Aldri tidligere har så mange vært meldt inn som elever ved skolen det kommende skoleåret. Midt i desember er 60 av de 80 plassene ved skolen allerede belagt!
– Dette betyr at foreldre som ønsker plass til sine håpefulle for neste skoleår, nå må melde fra snarest mulig, sier Stefan Östgård. Han tror det er flere grunner til populariteten som Den norske skolen Málaga opplever:
– Dette skoleåret er grunnskolen helt full med flere barn på venteliste. For det første skyldes nok populariteten at vi har klart å skape en veldig god skole for både elever og foresatte. Noe skyldes nok også de kalde vintrene i Norge de siste årene og at mange foresatte på grunn av datateknologien uten problemer kan jobbe fra Spania. Sist, men ikke minst har vi inntrykk av at flere foreldre som flytter ned til Solkysten med barna sine, ønsker å lære seg spansk, avslutter Stefan Östgård.

Foto:
Stefan Östgård

 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.