Månedsmagasinet på Costa del Sol
Tre millioner færre besøkende, men fortsatt optimisme

Tre millioner færre besøkende, men fortsatt optimisme

Under reiselivsmessen Fitur som ble arrangert i Madrid i januar, offentliggjorde den andalusiske lokalregjeringen regnskapet for 2009. Selv om regionen mottok 22,1 millioner besøkende, tre millioner (11,9 prosent) færre enn året før, ble nyheten mottatt med en viss lettelse. Man hadde i reiselivssektoren fryktet at tallet var mye verre.
Det andalusiske turistrådet benyttet derfor messen til å spre ”moderat optimisme” for 2010. Den verste delen av krisen er over, mener man.
Rådets mål for 2010 er å tiltrekke seg ”turister som bruker mer penger.” Hvordan man vil klare dette, sa rådsmedlemmene ikke så mye om, men nevnte at man vil fokusere sterkt på det franske markedet, og at Museo Picasso i Málaga plasserer denne byen på samme høye, kulturelle nivå som Paris og Barcelona.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.