Månedsmagasinet på Costa del Sol
Program for den norske Sjømannskirken på Costa del Sol

Program for den norske Sjømannskirken på Costa del Sol

El Campanario
Åpent tirsdag til søndag kl. 12.00 – 16.00 Mandager stengt
Tidebønner hver dag kl. 13.00 (ikke mandag)
Hver søndag kl. 16.00 Messe og kirkekaffe.
Ikke hverdagsmesse onsdager kl. 17.00 juni, juli og august

Ved akutte behov ring 650 446 348

KIRKEBUSSEN.
Det kjøres ikke ”kirkebuss” på søndager i juli og august. Første ”kirkebuss” etter sommeren er søndag 6.9.

Veibeskrivelse:
Fra Fuengirola og Marbella kommer du med buss 220. (Ca. 15 minutter)
Fra Fuengirola: Gå av på busstopp ”Sitio de Calahonda”. Gå opp trappen, følg venstre fortau 17 – 20 minutter å gå. Da står det El Campanario på hotellveggen. Følg blått skilt på trafikkøya til høyre. Da er det ca. 100 meter til kirken på venstre hånd.
Fra Marbella: Gå av på ”Sitio de Calahonda”. Gå gangveien over motorveien – følg videre beskrivelse som fra Fuengirola.

Kirkekafeen: Juli – august.
I åpningstiden serverer vi smørbrød, vafler m.m.
Søndag har vi lunsjtilbud fra kl. 14.00 – 15.30, pris 12€ Påmelding innen lørdag på
tlf. 952 939 800

Barne- og ungdomsklubbene
Det er ikke klubber fra juni og over sommeren. Kateket Siv Askvig kommer tilbake med informasjon om når klubbene starter til høsten. Følg med etter ferien.


PROGRAM PÅ EL CAMPANARIO I CALAHONDA

JULI – AUGUST
(Hver søndag Lunsjgrill kl. 14.00, Gudstjeneste kl. 16.00)
Søndag 5/7, 12/7, 19/7 og 26/7: Lunsjgrill kl. 14.00, Gudstjeneste kl. 1600
Søndag 2/8, 9/8, 16/8, 23/8, 30/8: Lunsjgrill kl. 14.00, Gudstjeneste kl. 1600

På norsk i Fuengirola:
Det er ikke norsk betjening i Fuengirola i sommer. Alle henvendelser rettes til El Campanario.
I perioden 24.7. – 1.9. er Den svenske Kirken stengt.

Vi tar forbehold om endringer. Følg med på oppslag og på våre nettsider: www.elcampanairo.no

SOMMERVIKARER:
El Campanario i Calahonda er åpen i hele sommer. I løpet av sommeren vil dere møte disse som er engasjert som sommervikarer.

10.7. – 31.8. Eskil Havgar (28) er eldste sønn av diakon Hans Kristian og kateket Siv Askvig. Eskil har bosatt seg på kysten sammen med sin kone Christine. Eskil har i løpet av det siste året gjort en stor innsats i barne- og ungdomsarbeidet og har lang ledererfaring fra KFUK-M i Norge.

17.7. – 7.8. Prestevikar deler av sommeren er Gunnar Farsund. Han har yrkesbakgrunn som sykehusprest på Gaustad sykehus i Oslo. I mange år var han stiftskapellan ved Bispedømmekontoret i Tromsø. I Tromsø var han også fengselsprest i flere år. Gunnar Farsund har tileggsutanning i sjelesorg fra USA.

1.8. – 23.8. kommer Gunn Elin og Atle Hannevik. Gunn Elin er ellers i året regnskapsmedarbeider ved Sjømannskirkens hovedkontor i Bergen.

FRA HØSTENS PROGRAM
Onsdag 30.9. kl. 18 blir det gratis konsert med Hennummusikken som er et av Norges eldste korps (112år) og holder til på Tranby i Lier. Korpset har ca. 40 aktive medlemmer. Høsten 2004 var korpset i Spania og holdt flere konserter, blant annet på El Campanario om de første som noen gang hadde gitt konsert her.

Lindesnes trekkspillklubb kommer på besøk torsdag 22.10.
De er blitt kjent over det ganske land fordi de spurte om å få spille i den nye Operaen, noe de ikke fikk, fordi trekkspillmusikk ikke hører hjemme der, ifølge Operaen, så de måtte nøye seg med å spille ute på taket. Ellers har de deltatt i det populære programmet på TV, ”Nytt på nytt” i fjor høst. De har holdt konserterAgder teater med fullt hus og i Grieghallen med 1100 i salen. Deres musikk spenner over et vidt spekter, også med et kirkelig repertoar. Musikken er glad og livlig og full av humør.


Besøk av skolekorps fra Asker
alt Tekst og bilder Helge Stangeland

El Campanario hadde søndag 21.juni besøk av et stort skolekorps fra Asker. Korpset, som i år kan feire sitt 80 års jubileum, heter «Bondi-Vetre skolekorps», og består av ca. 40 musikere fordelt på aspiranter, juniorer og hovedkorps. Sammen med rundt 40 ledere og familiemedlemmer hadde de tatt turen helt fra Nerja for å underholde dem som denne søndagen var på besøk i sjømannskirken på Costa del Sol. Under en brennende sol i patioen, viste både aspiranter, juniorer og de mer erfarne. unge musikerne hva de var gode for. Det ble spilt feirende marsjer, og musikk fra kjente filmer og musikals.
Under oppholdet i Nerja holdt korpset konsert på Europabalkongen og i de berømte Grottene.

Nytt fra Sjømannskirken
– Domprost og IK-Start leder Audun Myhre er ansatt som ny generalsekretær i Sjømannskirken etter Kjell Bertil Nyland
– Tidligere olje- og energiminister Thorhild Widvey er ny leder av Sjømannskirkens hovedstyre
alt


2 minutter med sjømannspresten

Det er romantiske tider på sjømannskirken. Det er mange bryllup som feires her. Det er mange smil, tårer, rosenblader, riskorn og konfetti. Og mange løfter som avgis. Mennesker som lover å holde trofast sammen i gode og onde dager, og som lover å elske hverandre. Elske hverandre…. Kanskje det er et løfte vi alle burde vurdere å gi hverandre? I parforhold, men også som venner og som medmennesker. Det rimer dessuten godt med det budet som ber oss å gjøre mot andre det vi vil at andre skal gjøre mot oss, eller; elske vår neste som oss selv.

Ha en fortsatt god sommer.

Mette Buvik
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.