Månedsmagasinet på Costa del Sol

Gratis guidet besøk på arkeologisk utgravning i Mijas

Man har nå en fantastisk mulighet til å bli kjent med Cortijo de Acebedo – stedet hvor det utføres arkeologiske utgravninger og hvor man kan lære seg mer om Mijas’ fortid under den fønikiske og romerske perioden. Under de europeiske… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stort cyberangrep i Benalmádena

På natt til onsdag ble Benalmádena kommune rammet av et stort cyberangrep. Kommunen ble varslet av Statens senter for cybersikkerhet (RNS) og lokale teknikere reagerte umiddelbart. Hele natten ble det jobbet intensivt på å minimere skadene. “Vi har reagert så raskt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Butikklokaler blir til leiligheter

Tendensen så dagens lys for en håndfull år siden i Madrid og Barcelona. Flere eiere begynte å konvertere deres tomme butikklokaler og mindre lagre til små leiligheter som følge av boligmangelen. Tendensen ses nå i hele Spania – også på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Europas største lystgass-lager beslaglagt

Guardia Civil har grepet inn og beslaglagt 21 302 liter med dinitrogenoksid (N2O), bedre kjent som lystgass, i et lager i Alhaurín el Grande i Málaga-provinsen. Ifølge politienheten anser de det som det største partiet av gassen beslaglagt hittil i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Forventet økonomisk vekst på 2,3 %

Banco de España har hevet deres forventede vekst for landet til 2,3 % for 2024, spesielt grunnet de enorme mengdene med turister. I 2023 vokste den spanske økonomien med 2,5 %, og alt tydet på at veksten i år ville… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.