Månedsmagasinet på Costa del Sol

Mange tyverier leder til sikkerhetstiltak i matbutikker

Siden inflasjonen begynte å øke og satte større press på privatpersoners lommebøker, har matbutikkene registrert at antall tyverier har øket. Derfor tvinges matbutikkene nå å innføre flere sikkerhetstiltak for å kunne forhindre tap av fortjeneste i form av stjålne produkter. Tiltakene kan… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sysselsettingen blomstrer på Solkysten

Mai pleier å være en av årets beste måneder for ledigheten, og 2024 er ikke et unntak.På Costa del Sol ble det skapt 12 000 nye arbeidsplasser sist måned. Ikke overraskende er det servicefagene som trenger ekstra arbeidskraft. De siste… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Det kommer ikke vann i dusjene på Solkystens strender i år

Costa del Sols 14 kommuner har i samråd med distriktets tre største vannforsyningsselskaper (Emasa, Axarquia og Acosol) besluttet å ikke gjenåpne for vannet i de mange dusjene som står montert langs strendene. I fjor ble vanntilgangen på strendene gradvis stengt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Den danske kjeden Normal åpner i Málaga

Det danske selskapet Normal som ble opprettet i Silkeborg i 2013, er på vei til å åpne sin første butikk i Málaga. Det skandinaviske merket som er en av favorittbutikkene til influencere og tiktokere, spesialiserer seg på rimelige hygiene- og skjønnhetsprodukter. Butikken «selger… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Delvis grønt lys for Axarquías bassenger

Området La Axarquía øst i Málaga-provinsen har nå fått grønt lys fra Junta de Andalucía for delvis påfylling av private og offentlige svømmebasseng med vannsirkuleringssystemer, men dette gjelder bare for erstatning etter vanntap ved fordampning, filterrengjøring eller for å garantere… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.