Månedsmagasinet på Costa del Sol

Masse Covid-19 i luften

Det er igjen kommet masse coronavirus i luften, spesielt på Costa del Sol. På Hospital Clínico i Málaga har man i den siste uke registrert tallrike innleggelser av pasienter med Covid-19 smitte. “Smitten øker igjen, men den er ikke alarmerende,”… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nye og rimeligere boliglån på vei

Boligeiere med lån kan se frem til nye og rimeligere boliglån i de kommende månedene. På et seminar i Málaga på onsdag bekreftet Manuel de la Cruz fra Banco Santander at renten mest sannsynlig vil falle i neste måned. Med… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Bolt får holdeplass på Málaga flyplass

Persontransportselskapet Bolt har vunnet tre anbud lagt ut av flyplassoperatøren Aena og vil nå kunne drive sin VTC drosjevirksomhet fra eksklusive holdeplasser på tre spanske flyplasser: Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat og Málaga-Costa del Sol. Bolt vil få tildelt et eksklusivt parkeringsområde… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spanias nye eldreomsorgsmodell

Den spanske regjeringen planlegger i ukene som kommer å presentere to initiativer som tar sikte på å lansere en «ny omsorgsmodell». På én side vil den godkjenne en 2024-2030-strategi som vil avinstitusjonalisere omsorg for pleietrengende i landet og være et… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Helse: Betennelser og reduksjon av dem

Ordene infeksjon og betennelse brukes ofte om hverandre, men forskjellen mellom infeksjon og betennelse er at ved en infeksjon er det snakk om angrep av mikroorganismer. Det kan være virus, bakterier eller sopp som angriper kroppen ved f.eks. en forkjølelse, halsbetennelse eller lungebetennelse. Betennelse derimot er ikke-bakterielle tilstander hvor det kan være smerter, irritasjon, hevelse, […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.