Månedsmagasinet på Costa del Sol

Starlite-festivalen har planer i Estepona

Etter tolv år med musikk har den populære Starlite-festivalen vokst ut av sin konsertarena i steinbruddet i Nagüeles. Nå har festivalens promotorer meldt en veldig ambisiøs plan: å skape et nytt musikkompleks i Estepona. Bendeus, selskapet bak Starlite, vil bygge… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mijas granskes for mangel på lavutslippssone

Den nasjonale ombudsmannen for Spania har innledet et tiltak for eget initiativ mot Mijas kommune for at de ennå ikke har innledet arbeidet med en lavutslippssone (ZBE) i kommunen. Kommunen har fått en påminnelse om at fullbyrdelsen av ZBE inngår… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mange kjøper brukte biler

Markedet for bruktbiler er stort i Málaga. I 2023 ble det registrert 22 943 kjøp av nye biler i provinsen, sammenlignet med 80 479 bruktbilkjøp. Sektoren mener at årsakene er trang familieøkonomi og dårlig målrettede bidrag. Dette betyr at for… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málagas barn ber los Reyes om vann

Det var den 101. gangen (og andre året uten restriksjoner) at barn i Málaga opplevde de hellige tre kongene som ble paradert gjennom provinshovedstadens gater på kvelden den 5. januar. Prosesjonen i år inkluderte et tyvetalls levende musikalske innslag med… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Obligatorisk munnbind i tre spanske regioner

På fredag besluttet de tre spanske regionene Catalonia, Valencia og Murcia å pålegge allment munnbindbruk på sykehus og helsesentre. Valencia gikk et skritt videre og inkluderte personer med symptomer på offentlige steder, profesjonelle som behandler folk med symptomer og pasienter… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.