Månedsmagasinet på Costa del Sol

Ny sykkelpark på vei i Benalmádena

Det har blitt populært å utforske naturen med mountainbike. Derfor vil Benalmádena kommune nå skape en ny sykkelpark i området Monte Calamorro som ligger i 760 meters høyde og er preget stier i et bakket landskap. ”Det er viktig for… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Europakommisjonen har kikket på MásMóvil

MásMóvil er spansk, men har norske stiftere og masse skandinaviske kunder på Solkysten. Den spanske telefon- og internettleverandøren har i de siste 15-20 årene vokst seg til en av landets største og har nå fusjonert med den franske leverandøren Orange.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Drosjesjåfører krever tiltak mot ‘pirater’ på Málaga flyplass

Drosjesektoren vil ha øket politiovervåkning av områdene utenfor ankomst- og avgangshallene på Málaga flyplass for å beskytte dem etter trusler fra ulovlige sjåfører. Málagas drosjesjåfører sier at de føler seg ubeskyttet ved flyplassen etter at de har blitt utsatt for… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nå åpner Nerja-hulens VR-rom

Det handler om åpningen av Spanias største VR-rom (VR=Virtual reality eller ‘virtuell virkelighet’) som snart åpner i Nerjas verdenskjente hule. Det nye tilskuddet i hulesentret kommer til å gjøre den neolittiske hulen tilgjengelig for alle. VR-rommet gjør det mulig for besøkende med… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.