Månedsmagasinet på Costa del Sol

Ny lokal oppfinnelse løser nettkjøpleveranser

Den heter Pomopack og skal løse alle leveringsproblemer ved netthandel. Som så mange andre var Málaga-beboeren Miguel Ángel Rodríguez trett av å være avhengig av leveransene av sine nettkjøp. Derfor begynte han på sommeren 2021 å pusle med en løsning.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málagas basketballag til topps

En stille søndag kveld utviklet seg til en mindre byfest da Málagas basketballag, Unicaja, vant den spanske pokalturneringen. Unicaja hørte absolutt ikke til blant turneringens favoritter, men vant storslagent over Barcelona på fredag, Real Madrid på lørdag, for så å… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Veien mellom Marbella og Istán bygges om

Den lille byen Istán ovenfor Marbella er et populært utfluktsmål, men veien dit har lenge vært i dårlig stand og trengt forbedringer. Til glede for mange, og etter mangfoldige klager fra beboende langs veien, skal A-7176 nå bygges om.  Det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Verdenskjent Chica de Nieve-forfatter skal hedres i fødebyen Mijas

Mijas kommunestyre har kunngjort at de vil hedre forfatteren Javier Castillo for hans arbeid som en ambassadør for byen. Castillo (36) som var født og oppvokst i Mijas, vil motta byens høyeste orden, ærestittelen Hijo Predilecto (utvalgt sønn). Forslaget har blitt presentert… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Slutt på hestedrosjer i Málaga?

Málagas befolkning ønsker ikke lenger å se hestedrosjer i byens gater. Dette er kunngjøringen fra en gruppe innbyggere som vil at byens hestedrosjer gradvis skal erstattes med andre alternativ som elektriske biler. Gruppen fremhever at arbeidet skader hestenes velferd, spesielt i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.