Månedsmagasinet på Costa del Sol

Legestreik truer

De praktiserende legene truer nå med å gå i streik allerede i slutten av denne uken. Trusselen kommer kollektivt fra de praktiserende legene på samtlige andalusiske legesentre. De ønsker hverken mer i lønn, mer ferie eller kortere arbeidsuke. Hva legene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny trenersparking i Málaga C.F.

Så gikk det galt i Málaga Club de Fútbol – igjen. I går morges ble Pepe Mel sparket som trener for klubbens førstelag. Det er andre gangen Málaga C.F. sparker sin trener i denne sesongen. I høst fikk Pablo Guede… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Lass med blomsterpotter til Marbella

Flere hundre blomsterpotter har blitt innkjøpt, slik at Marbellas gater skal bli enda vakrere og mer attraktive enn de er i dag.  Leveransen var på nøyaktig 500 blå blomsterpotter som er innkjøpt av Marbella kommune til bydelen El Barrio. Dette… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flykontrollørstreik vil ikke påvirke Málaga flyplass

Utilfredse ansatte innen den spanske luftfartssektoren har igjen stemt for en arbeidsstans. Denne gangen er det de spanske flykontrollørenes som vil gå til streik i fem dager i januar og februar. Totalt 162 flygeledere vil streike i 24 timer på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Renfes togtjenester utvides til Frankrike i 2023

Spanias statsopererte jernbanenettverk, Renfe, vil utvide togtjenestene til Frankrike i 2023. De nye togtjenestene vil inkludere høyhastighetstog mellom Madrid og Marseille og Barcelona og Lyon før sommeren ifølge ministeren for transport, mobilitet og urbane agendaer, Raquel Sánchez. Man vil også… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Carrillada bakt i sherry

Ja, nå er den kalde tiden kommet til oss som overvintrer her i Andalucia også. Hva passer vel bedre en vinterkveld enn en real gryterett? Denne tar litt tid å lage, men er verdt hvert minutt, og mesteparten av tiden lager den seg selv i ovnen. Vi har aldri smakt så fantastisk kvalitet på svinekjøtt […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.