Månedsmagasinet på Costa del Sol
Pedro Sánchez: ingen internasjonale flyreiser før oktober

Pedro Sánchez: ingen internasjonale flyreiser før oktober

Flere ministre har allerede nevnt det, men onsdag understreket statsminister Pedro Sánchez at internasjonale flyreiser til og fra Spania ikke vil bli åpnet før tidligst i begynnelsen av oktober. «Grensene vil forbli lukket til høsten. Før dette vil ingen turister kunne ankomme Spania, og spanjoler kan ikke forlate landet», er den tydelige beskjeden fra Pedro Sánchez. Regjeringen har vedtatt en sakte gjenåpning av landet i fire faser, som vil starte på mandag. Planen strekker seg over åtte uker og inneholder en detaljert plan for hvordan og når butikker, kontorer, barer, restauranter og kulturelle aktiviteter kan åpnes på nytt. Men internasjonale flyreiser til og fra Spania vil altså tidligst skje fra oktober. Inntil da vil det kun gjennomføres sporadiske avganger for å få utlendinger returnert til sine hjemland, og få spanjoler tilbake til Spania. 

Se gjerne videoen nedenfor med Pedro Sánchez sin beskjed angående internasjonale flyreiser til og fra Spania.

https://www.abc.es/economia/abci-cierre-fronteras-extendera-hasta-octubre-segun-previsiones-gobierno-202004291910_video.html

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.