Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nordic Muebles feirer 15-års jubileum

Nordic Muebles feirer 15-års jubileum

Fredag 17. januar feirer Nordic Muebles at de har levert kjøkken, bad og garderober på Costa del Sol i nøyaktig 15 år. Der vil være åpent hus for alle fra kl. 13 til 18 i butikken på Feriaplassen i Fuengirola, med tapas og litt å drikke.

Det Norske Magasinet slo av en prat med Tonny Marchmann, som er innehaver av Nordic Muebles, i anledning jubileet.


Dere har vært i bransjen i 15 år – hvordan ser tendensene ut i dagens kjøkkenverden?«I dag må rommet gjerne være hyggelig og dette oppnås ved bruk av varmere toner, ved å kombinere forskjellige materialer og ved å bruke den rette belysningen. I tillegg har de fleste hvitevareprodusenter også introdusert nye linjer med forskjellige finisher og ikke lenger bare i rustfritt stål. De helt hvite kjøkkenene selges fremdeles, men er ikke så populære som de var før. Det åpne kjøkkenet med en øy er helt klart kommet for å bli, og her monteres det ofte skjulte vifter i loftet. De er utrolig populære, da man dermed ikke får forstyrret sin utsikt, og til og med slipper å få kuler i pannen!

Blant de mer moderne kjøkkenene er det populært med antrasittfargede dører kombinert med en lysere bordplate.»

Keramiske bordplater enormt populære

«I dag finnes det et stadig større utvalg av bordplater, og her kommer de keramiske fra Dekton inn med stor tyngde, da de finnes i mange forskjellige utgaver, tykkelser og farger. De er til og med helt varmefaste. Ny teknologi gjør også at samlingene nå virker enda mindre enn før. De tradisjonelle komposittbordplatene fra Silestone selger fremdeles bra, da de også har et stort utvalg og det hele tiden kommer nye farger på markedet, til en litt billigere penge enn de keramiske.

Til badene er vår mest populære bordplate fra Solid Surface, hvor du har mulighet for å integrere vasken usynlig uten samlinger. 

Trebordplater brukes mer til barløsninger og detaljer, men aldri til hele kjøkkenet. Folk vil gjerne ha materialer som er enkle å vedlikeholde, og her vinner de moderne over de mer tradisjonelle.»

Totalrenoveringer

Nordic Muebles er mer enn bare en kjøkkenleverandør. Mange kunder som kommer til dem for nytt kjøkken, oppdager og benytter seg av at bedriften også tilbyr totalløsninger.»Totalrenoveringer er faktisk det vi er mest kjent for. Det dreier seg faktisk om alle rom, og selv om det for det meste er kjøkken og bad, så utfører vi alle former for renoveringer.

Vi har et godt team av håndverkere og entreprenører som får tingene til å fungere optimalt, sammen med Conny og Jan fra forretningen, som har vært med fra starten. Det er dem som får dine drømmer gjort til virkelighet. De sørger for ALT, fra byggetillatelse til sluttrengjøring. Det er bare å avlevere sine nøkler, vente i spenning og så komme tilbake til et velutført og ferdiggjort arbeid. De ordner sågar ROT-avdrag for svenske kunder.»

Likeledes har Nordic Muebles et lite eksklusivt utvalg av brukskunst med bl.a. lamper fra danske Design by Us og malerier fra Malerifabrikken, samt lekre trebord fra utvalgte leverandører, som det selges godt av og som matcher deres stil riktig bra.

Egen produksjon i Mijas

Noe av det mest særegne ved produkter fra Nordic Muebles, uansett om det er til kjøkken, bad eller garderobe, er, at alt blir produsert av dem selv i Mijas.»Det at vi selv produserer skapene betyr at det i teorien ikke er noen standardmål. Vi tilpasser alt etter mål, slik at minimalt med plass går tapt. 

Denne enestående muligheten gjør også at vi kan levere alle farger og tresorter, da vi selv styrer og planlegger produksjonen. Vi kan sågar beise dører i den ønskede nyanse. Det er 6 – 8 ukers levering på kjøkken, garderober og bad, men så kan vi også med stolthet si at det er personlig produsert for hver enkelt kunde,» slutter Tonny Marchmann, som ønsker velkommen i butikken til jubileet på fredag 17. januar fra kl. 13 – 18.


C/ Jose Cubero Yiyo, local 3 (Feriaplassen) 29640 Fuengirola, Málaga

+34 951 26 03 60

Åpningstider

Mandag til fredag: 09:00 til 18:00

Lørdag: 10:00 til 14:00

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.