Månedsmagasinet på Costa del Sol
Massiv vaksinasjon mot influensa

1,4 millioner andalusiske innbyggere får nå tilbudt den årlige vaksinen mot influensa. Det er alle innbyggere – også utlendinger – over 65 år, som får tilbudet. Grunnet frykten for Covid-19 smitte og det store presset som i år ligger på regionens sykehus og legesentre, oppfordrer myndigheter kraftigere enn tidligere at alle eldre lar seg vaksinere. Det andalusiske helsevesenet håper at minst 70 prosent vil ta imot tilbudet. Først i november vil myndighetene være i stand til å tilby influensavaksinen til folk under 65 år.

Det andalusiske helsevesenet frykter at en stor mengde influensapasienter kombinert med de nåværende Covid-19-patientene vil få helsesystemet til å bryte sammen. Det daglige smittetallet i Andalucía ligger fortsatt på litt over tusen, hvorav mellom 150 og 200 holder til i Málaga-provinsen.    

(Kilde: dagbladet Diario SUR)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.