Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Hvis du ønsker å bo sentralt og behagelig under et opphold i Logroño, kan du bli med her på et besøk på Hotel Gran Vía. Dette er et firestjernet hotell i byens sentrum. Det dreier seg ikke om et tradisjonsrikt, historisk hotell, i stedet er dette et nyrenovert, moderne hotel.

Med sin beliggenhet i byens kommersielle og finansielle kvarter tar det kun ett minutt å gå til den gamle bydelen, menneskemylderet og severdighetene. Med andre ord tilbys nærhet til alt, uten mengder av turister rett utenfor døren.

Rent og pent

Det som kanskje kan slå deg først når du kommer inn gjennom de store glassdørebe på dette hotellet er hvor rent og moderne det er, rommene og fellesområdene ble renovert for kun få år siden. Det eneste som møter deg er det vennlige personalet, som ikke kun er hjelpsomme med hotellrelaterte saker, men også med å informere om byen og attraksjonene.

Som alle vet er parkering ekstremt viktig hvis du kommer i bil, og det er et stort pluss at hotellet har et antall parkeringsplasser i bygningens garasje. Det verdsettes også at personalet tildeler parkeringsplasser mellom hotellets gjester, slik at en bil ikke står direkte ved siden av ​​en annen bil – så vidt mulig, og fra garasjen er det en heis direkte til foajeen.

Fasiliteter

Det skal nevnes at dette hotellet ikke har noen restaurant for lunsj og middag. Men når sulten melder seg er det et stort utvalg av forskjellige restauranter, både tradisjonelle og moderne, lokale og internasjonale, kun et steinkast fra hotellet. Hvis det kun gjelder noe å drikke, et glass vin eller noe annet, har hotellet en flott hotellbar. Hvis du har behov for å jobbe har hotellet et kontor og også et bibliotek, som inviterer deg til et stille øyeblikk vekke fra bylivet.

Gjester på Gran Vía Logroño har også gratis adgang til et profesjonelt fitnessenter beliggende i en av ​​de nærliggende bygningene.

Rom med frokost

Det Norske Magasinets journalist tilbragte natten i et av hotellets dobbeltrom, og det skal sies: Både rommet og badet imponerte, med store områder å bre seg på. Det skal også sies at utover at rommet var både rent, ryddig og hadde parkettgulv, var sengen ytterst behagelig og tilbød en god natts søvn. Hvis du oppgraderer til et Executive-rom er det også mulighet for å velge en pute fra en putemeny, for dem som ønsker det.

Alle rommene har, uansett type, dobbeltvinduer, aircondition, tv, minibar, gratis wifi, en liten safe og mer til. Alt til gjestenes komfort og bekvemmelighet.

Etter en god natts søvn er det alltid godt med frokost. I frokostlokalet serveres det hver morgen alt hva hjertet kan begjære i en hotellbuffet: varme retter som egg, pølser, bacon, forskjellige typer brød, flere forskjellige slags kjøttpålegg og oster, frukt og marmelade, yoghurt, forskjellige søtsaker osv. Samt naturligvis frisk juice, te og kaffe. Og med en solid frokost inntatt er du godt utstyrt til å oppdage Logroño, hovedstaden i La Rioja-regionen,

Hotel Gran Vía Logroño

Av. de Gran Vía Rey Juan Carlos I, 71

+34 941 287 850

www.hotelgranvialogrono.com

Av Sara Laine, sara@norrbom.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet