Månedsmagasinet på Costa del Sol
Cortidea skaper hygge i ditt hjem og åpner snart ny butikk i Marbella

Cortidea skaper hygge i ditt hjem og åpner snart ny butikk i Marbella

Henrik Stæhr har i mange år hatt et ønske om å åpne en butikk nr. to i Marbella, og nå har nedtellingen begynt. I begynnelsen av november åpner Cortidea Marbella på The Golden Mile.
 
Cortidea har flere og flere kunder i Marbella, og markedet er i fremgang, så Henrik Stæhr vil gjerne tettere på de kundene som befinner seg i Marbella-området.
 
Personlig service, godt håndverk og mange års erfaring gjør at kundene gang på gang velger Cortidea som deres leverandør av gardiner, rullegardiner og persienner. ”Det er et spørsmål om tillit,” sier en av deres trofaste kunder, og fortsetter: ”Vi stoler 100 % på dem. De var med oss fra start til slutt, samt også etter at våre gardiner var hengt opp.”
Gardiner er en verden full av muligheter og overraskelser. Mulighetene for å skape den rette stemningen i ditt hjem er uendelige med hjelp fra Henrik Stæhr, som har en skandinavisk inngangsvinkel til gardiner. Med sine mange års erfaring har han evnen til å gi deg råd som du vil bli fornøyd med. Cortidea tilbyr også gratis konsultasjon i komforten av ditt eget hjem med fargeprøver, stoffprøver, persienner og kataloger fra forskjellige produsenter. Mange personer foretrekker å se stoff-, tapet- og fargeprøver i deres eget hjem, hvor de kan se lysinnfallet og lett kan forestille seg hvordan for eksempel gardiner i en nytt design vil passe med resten av møblementet.
 
Mange blir også overrasket over alle de nye tingene som nå finnes av elektriske og fjernbetjente gardiner. For eksempel kan man nå også få oppladbare motorer, så disse kan settes opp på steder, hvor det ikke er strøm-uttak – Cortidea har alt i varesortimentet, men er spesialister innen kvalitetsgardiner, tepper, omtrekking, tapet, myke møbler og solskjerminger.
Oppgaven er å levere stilfulle, attraktive kvalitetsprodukter, og de er kjent for et stort utvalg av moderne og trendy merker innen gardiner og innredning. Deres formål er å tilby kundene produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og med en ualminnelig god service.
 
I Marbella-butikken vil Cortidea presentere deres kjente merker som Luxaflex, Designer Guild og Jab. De vil også introdusere lekre produkter fra Javier Barrio, Creation Baumann, Chivasso m.fl. Hos Cortidea både i Marbella og Mijas vil du finne disse merkene, og det er et bredt utvalg av materialer, farger og priser, så du alltid kan finne en farge og en design som passer til dine preferanser.
 
Du finner Cortidea på Ctra. de Mijas, Edif Cortijo del Agua og snart også i Marbella på The Golden Mile, Urb. Marbella Real loc. 3, Avenida Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe. Åpningstidene er mandag-fredag 10.00 til 18.00. Telefon: +34 952 46 12 21. www.cortidea.com
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.