Månedsmagasinet på Costa del Sol
Specsavers Ópticas i Fuengirola sponser Mi Moana

Specsavers Ópticas i Fuengirola sponser Mi Moana

Specsavers Ópticas i Fuengirola har deltatt under strand-by-dagen i Fuengirola 21. september, arrangert av miljøvernsforeningen Mi Moana. Utover Specsavers team deltok over 100 personer i ryddingen av Fuengirolas strender.
 
”Specsavers Ópticas vil bidra til å beskytte miljøet. Allerede i fjor sluttet vi med plastposer i butikken og så hjelper vi våre kunder med å resirkulere deres gamle briller til gjenbruk, ved at de kan levere inn brillene i våre butikker og så donerer vi dem til Lions Club”, forteller Amrik Sappal, butikksjef i Specsavers Ópticas Fuengirola, og fortsetter: ”Og nå støtter vi også Mi Moana, som virkelig imponerer med sitt utdanningsprogram samt strand-by-event som Natasha Wegloop og hennes Mi Moana-team arrangerer. Dette innebærer at Specsavers Ópticas i Fuengirola fremover kommer til å sponse Mi Moanas arrangement samt redusere vårt avfall og vår påvirkning av miljøet så mye som vi kan i butikken.”
 
Mi Moana er en miljøvernsforening som ble startet for å verne om havet. De har påtatt seg å arrangere en strand-by-dag hver måned, samt å lære barn og ungdommer i Costa del Sols skoler om hvordan man kan redusere sin miljøpåvirkning.
 
Neste Mi Moana strand-by-dag, arrangert av Natasha og Nikky Wegloop samt Diving with Nic, holdes lørdag 19. oktober kl. 11.00 i La Cala de Mijas. Dette er en utmerket måte å fjerne plast fra naturen på, samt å bidra til å gjøre en positiv forskjell for verdens plast-problem.
Oppryddingen arrangeres i samarbeid med Mijas kommune, Togi Data og Specsavers Óptica Fuengirola – og du er velkommen til å hjelpe til! For mer informasjon: www.mimoana.com
 
For informasjon om din nærmeste Specsavers-butikk, se: www.specsavers.es
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.