Månedsmagasinet på Costa del Sol
Maiti Homes hjelper deg å finne drømmeboligen på kysten – og mye mer

Maiti Homes hjelper deg å finne drømmeboligen på kysten – og mye mer

Maiti Homes er meglerkontoret som tilbyr erfaring og personlig service med fokus på å håndplukke de beste boligene på markedet i først og fremst Nueva Andalucía, Marbella og Puerto Banús, men også i Elviria og Sotogrande. Bak Maiti Homes lig-ger mange års erfaring. Marianne Steneholm, firmaets grunnlegger og eier, har jobbet i meglerbransjen i intet mindre enn 20 år, og hennes kjennskap til Costa del Sol er meget god, ikke bare gjennom yrket, men også med tanke på at hun kom hit allerede i 1982. Dessuten avlegger hun sin svenske megler-eksamen nå i høst, og hun blir da en av kystens få aktører som er utdannet som megler.
 
Hos Maiti Homes fås utsøkt service allerede fra første kontakt. Marianne Steneholm er nøye med å lytte til dine ønsker og behov, for å finne den rette boligen for nettopp deg. Men det slutter ikke der – hun har med sine mange år på kysten bygget et fan-tastisk nettverk av kontakter, og hun kan anbefale advokat, hjelpe til med å kontakte pålitelige hushjelper, håndverkere, gartnere og annet praktisk. Med Marianne Ste-neholms kontakter kan hun også anbefale møbelbutikken som passer til din stil, eller om du søker innredningsdesigner.
 
Ja, Marianne Steneholm hjelper gjerne deg som har kjøpt bolig gjennom Maiti Homes med alt som måtte dukke opp, ikke bare under kjøpsprosessen men også etter kjøpet. Hun kan til og med ordne med skole-besøk, om du har barn i skolealder, samt hverdagslige oversettelsesproblem som lett kan oppstå. Og selvsagt, du trenger ikke bekymre deg om transport til og fra fly-plassen; det ordner hun også!
 
Når det snakkes om Maiti Homes er det viktig å nevne den filantropiske delen. I 2017 startet Marianne Steneholm veldedighetsorganisasjonen Maiti Nepal Marbel-la, som støtter Maiti Nepal, som hjelper kvinner og barn som er offer for menneske-handel i Nepal, og deler av Maiti Homes inntekter går uavkortet til Maiti Nepals be-skyttelseshjem i Kathmandu.
 
Vil du selge eller kjøpe bolig, kontakt Marianne Steneholm, tlf. +34 684 38 54 86, se også: www.maitihomes.com
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.