Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málagas nye Alameda innvies · Franskmann bak skogbrannen i Estepona · Spanias dyreste bolig ligger i Marbella

Málagas nye Alameda innvies · Franskmann bak skogbrannen i Estepona · Spanias dyreste bolig ligger i Marbella

Málagas nye Alameda innvies

Málaga har hovedgaten Calle Larios – men nå har byen også sin egen Alameda.
Etter ett års intensivt renoveringsarbeid er den nye Alameda nå innviet.
Det er den tidligere trafikkerte veien mellom gamlebyen og det nye Soho-distriktet som nå er blitt omgjort til en delvis gågate. Dermed er det nå bare et enkelt felt i begge retninger for busser og drosjer. Veien heter opprinnelig Alameda Principal, men vil fremover markedsføres som La Alameda. Nye Alameda tilbyr nå store områder for fotgjengere, grøntområder, samt flere kiosker og blomsterboder. De første nye fortauskafeene er allerede åpnet og flere er på gang. Det samme gjelder nye butikker. Kommunen har med renoveringen hatt som mål å skape en ny Alameda med plass til byens innbyggere og plass til nye virksomheter.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Franskmann bak skogbrannen i Estepona

ildebrand estepona2019C
 
En tydelig preget franskmann kunne forlate byretten i Estepona på torsdag etter et times langt avhør. Franskmannen er fortsatt anklaget for å ha forårsaket den omfattende skogbrannen i Estepona, men han slipper varetektsfengsling. Franskmannen har forklart at han ønsket å brenne noen vepsebol på datterens eiendom i Estepona. Vepsene hadde lenge irritert dem, så han valgte å helle bensin over bolene for å brenne dem raskt og effektivt. Imidlertid mistet han raskt kontrollen over dette prosjektet, og flammene spredte seg med lynets hastighet. Brannen spredte seg over 300 dekar og over 200 brannmenn måtte jobbe intenst i flere dager for å få brannen under kontroll.
 
ildebrand marbella
Foto: Diario Sur
 
Dessverre har det vært en tid preget av skogbranner. Torsdag kveld i 20-tiden brøt det ut en ny voldsom brann. Denne gangen i Marbella, hvor beboerne i 40 boliger måtte evakueres mens 70 brannmenn kjempet mot flammene hele natten.
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Spanias dyreste bolig ligger i Marbella

spaniens dyreste bolig marbella solkysten
Foto: Idealista
 
Landets dyreste bolig er lagt ut for salg. Den ligger i Marbella og kan bli din for 55 millioner. – Euro, vel å merke! Til gjengjeld får du 8000 kvadratmeter og 12 soverom å boltre deg på. «Landets dyreste bolig må sees, for den kan ikke beskrives. Det er en gigantisk finca i det best tenkelige området med alle privilegier både kropp og sjel kan ønske seg», står det blant annet i boligannonsen.
Spanias nest dyreste eiendom på boligmarkedet ligger på Ibiza og er til salgs for 40 millioner euro, mens den tredje dyreste boligen på markedet – kanskje litt overraskende for de fleste, ligger i Mijas og er priset til 35 millioner euro.
 
 
 
{loadposition google}
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.