Månedsmagasinet på Costa del Sol
Best in Spain utvider staben
Bjørn Netland har eid og drevet Best in Spain i snart 10 år, og med sin beliggenhet i San Pedro bare noen minutter fra Marbella, har han bygd opp det som etter hvert har blitt et av de største og eldste norsk-eide meglerfirmaene på Costa del Sol.
 
«Den Kongelige Norske General Konsulen i San Pedro» har som vanlig mange jern i ilden, og har nylig utvidet staben med flere meglere. Best in Spain har meglere og andre ansatte av flere nasjonaliteter, og som dermed behersker mange forskjellige språk. Totalt teller staben av ansatte nå 12 personer, av 5 ulike nasjonaliteter, inkludert flere spanjoler.
 
Best in Spain er et komplett service-senter som ikke bare selger eiendom, men også tilbyr en rekke andre servicer som ettersyn, bistand til oppussing og innkjøp, forsikring, spansk selvangivelse, «firmahytte»-løsninger for bedrifter, og guidede turer langs hele Costa del Sol. Mange klienter benytter seg også av transportservicen til og fra flyplassen, som dog helst bør bookes en tid i forveien. Selskapet har egne minibusser med kapasitet på opp til 8 personer i tillegg til sjåføren.
 
Også utleie-servicen til Best in Spain er meget populær, og i hele sommersesongen har boligene de leier på vegne av klienter vært fullt oppbestilt.
 
«Vi ønsker alle skandinaver og andre velkommen til en trygg og seriøs bolighandel hos Best in Spain», avslutter «Den Kongelige Norske General Konsulen i San Pedro», Bjørn Netland.
Av Best in Spain

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet