Månedsmagasinet på Costa del Sol
Trygghet og service med boligkjøp hos Alamo Costa del Sol

Trygghet og service med boligkjøp hos Alamo Costa del Sol

alamo
Trygghet og service gjennom hele prosessen med boligkjøp hos Alamo Costa del Sol
– og mer enn det som er vanlig
 
Alamo Costa del Sol S.L. er ingen nyhet. Navnet klinger kjent og mange kan nikke bekreftende når de minnes om hvilket god mottakelse og utmerket service de fikk fra begynnelse til slutt da de kjøpte sydenbolig. ”Fra begynnelse til slutt” er for øvrig litt upresist. Begynnelsen er jo alltid begynnelsen, altså når kunden kommer i kontakt med megleren. Og slutten – her kommer det spesielle med dette meglerbyrået – er langt fra den vanlige slutten; å skrive kjøpekontrakt og få nøklene i hånda og deretter videre kontakt ved for eksempel hjelp til å finne håndverkere. Hos Alamo Costa del Sol er produktet bredere enn som så. Det er nemlig slik at dette meglerbyrået har et søsterselskap som heter Alamo Design S.L. som hjelper til med alt fra helrenoveringer og mindre ombygninger, store som små, til innredningsdesign av hele boligen, et enkelt rom eller på idéplanet.
 
Bakgrunn og det lille ekstra
Alamo Costa del Sol startet for fem år siden og har siden dette sett en svært positiv utvikling.
”En del ristet på hodet og andre syntes at det var helt riktig når Alamo Costa del Sol startet midt under krisen, men vi visste at det var riktig tid for et meglerbyrå – å starte når markedet er på bunnen og være med når alt begynner igjen. Og det har vist seg at vi gjorde rett”, forteller Sven Källström som sammen med sin kone Gunilla Nordquist er grunnleggerne av Alamo Costa del Sol.
”Først var det jeg som startet det”, retter Gunilla og fortsetter: ”Sven hadde forbindelser i Fair Media International AB som han var med og startet (Fair Media International AB arrangerer eiendomsmessa Kjøpe hus utenlands, og de første sju årene var Sven med og bygde det opp til et av Europas største foretak innenfor  bransjen, red. anm.), men så solgte han sitt deleierskap og vi kunne arbeide sammen”.
”Og det er fortsatt min drøm at vi skal arbeide sammen som meglere”, ler Sven og ler mot Gunilla før han legger til: ”Gunilla har jo arbeidet med design, så det kom naturlig at hun begynte å arbeide fram et produkt der kundene kunne ferdigstille sine nye boliger slik at den blir akkurat slik de vil ha dem, med Gunillas hjelpende hånd og hennes profesjonelle øye. Mange ganger følger hun også med ved første visning for allerede på dette tidspunktet  å være behjelpelig med å løfte fram de ulike muligheter som boligen har.”
 
Nye lokaler
Alamo Costa del Sol, sammen med Alamo Design, ligger i dag i nye, renoverte, lyse lokaler som ble innviet i september, bara ca. 100 meter nord for togstasjonen i Fuengirola.
Her hilser Sven og Gunilla med sitt team av erfarne meglerne alle kjøpelystne kunder velkommen. Alamo Costa del Sol etterspør og lager også lister over egne prosjekter, og har dessuten også adgang til store boligdatabaser med dekningsområde fra Málaga i øst til Estepona i vest. De fokuserer på de skandinaviske kundene og tilbyr trygghet med en meglerkultur som skandinaver kjenner, med full service på både norsk og svensk.
 
Stort engasjement
Hos Alamo Costa del Sol gjennomsyres virksomheten av engasjement og genuin interesse får å møte og forstå hver enkelt kundes ønsker og behov. Bra service er en selvsagt ting, i tillegg til informasjon, innlevelse og opplevelse, uten noe stress.
 
Alamo Costa del Sol finnes alltid nær kundene, tilbyr alltid en skulder å lene seg mot, en hånd å holde i og er aldri lengre bort enn en telefonsamtale eller et besøk på kontoret.
 
Alamo Costa del Sol S.L. – Edificio Fortuna, C/ Córdoba 37, Local 5, Fuengirola
Tlf.: 952 46 95 19 Mobil: 609 150 999 – Epost: info@alamocostadelsol.com
Se: www.boligercostadelsol.com
Av Sara Laine

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.