Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nordic Muebles: 10 år preget av innovasjon og kvalitetskjøkken

Nordic Muebles: 10 år preget av innovasjon og kvalitetskjøkken

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
cocinas
 
I 2004 åpnet Tonny Marchmann kjøkken- og møbelforretningen Nordic Muebles ved feria-plassen i Fuengirola.

Forretningen har siden åpningen hatt fokus på innovative og praktiske løsninger, slik at kundene i dag kan nyte godt av kjøkken og møbler i gedigen kvalitet, kreert og produsert i Nordic Muebles’ eget hus. Og nettopp egenproduksjon er et nøkkelord hos det danskeide firmaet som i januar 2015 feirer 10-års jubileum.
 
Omstilling betaler seg
”Den største forskjellen på våre kjøkken og de som ellers finnes på markedet, er at vi – i tillegg til vanlige løsninger også kan tilby kunden spesialløsninger med hensyn til mål og materialer.
Da krisen inntraff i 2008, ble vi nødt til å omstille oss, og noen av tiltakene bestod i å flytte produksjonen til Fuengirola for å kunne tilby kundene alle muligheter.
Det er det klokeste vi har gjort, fordi det betyr at kunden får flere valgmuligheter og selv kan være med på å bestemme materialer og design. Leveringstiden ligger på 4-8 uker, avhengig av materialer og design, og for denne tiden får man til gjengjeld et unikt og personlig produkt.
Nettopp fokus på utvikling og materialkunnskap, produksjon og korrekt installasjon er nøkkelen til suksessen. Det er kjøkken av høy kvalitet, og for øyeblikket er stilen en blanding av minimalisme i høyglans, svart beiset eiketre eller det mere tradisjonelle skandinaviske landkjøkken. Ja, faktisk har stilen innenfor kjøkken ikke endret seg noe særlig de siste 10 årene, men det har til gjengjeld tilbehøret. Det finnes for øyeblikket virkelig mange måter å utnytte skapplassen optimalt og praktisk på.
Av og til får vi oppgaver som går utover det vanlige, som i tilfellet med en hengende hage i stuen som ble utformet for arkitekten Luis Pavón Fernández. Nordic Muebles særtrekk består nemlig i å kunne levere akkurat det kjøkken som du drømmer om,” forteller Tonny Marchmann og fortsetter: ”En av våre største fordeler er at vi er fleksible. Vi har ingen standarder i forhold til kjøkken, bad eller møbler. Skal vi lage en spesialløsning, settes prisen i forhold til prisen på et standard møbel, pluss selve arbeidet.
Det er viktig at materialene er av første klasse, og vi er konstant på utkikk etter nye produkter. Fordi vi produserer tingene selv, har vi mulighet for å bruke flere penger på gode materialer som rent faktisk holder.”
 
Virksomhet med dype røtter
Det er ikke bare Sør-Spania som får glede av Nordic Muebles kvalifikasjoner, for virksomheten leverer også til Skandinavia der de for eksempel har ferdigstilt gjort flere prosjekter i Norge. Så sent som i juni i år leverte vi nok et kjøkken til Norge. Og etter ti år i bransjen med både finanskriser og oppsving, er Nordic Muebles kommet for å bli.
 ”Jobben er blitt enklere med årene, selv om det stadig er konkurranse, men vi har nå en masse kontakter og god feedback fra kundene som vi kan gjøre bruk av, men skulle vi starte opp på nytt i dag, ville det nok bli litt oppoverbakke,” sier Tonny Marchmann som gjennom konstant fokus på utvikling og omstilling, har fått skapt en veletablert og stabil virksomhet.  
Stabiliteten vises også hos personalet der de fleste har vært med siden starten, og de nye som er kommet til, blir trofast hengende med.
For øyeblikket er det bad som er in. Mange kunder ønsker å renovere eller bygge om, og her peker Tonny Marchmann på at Nordic Muebles også kan hjelpe til fordi de påtar seg komplette renoveringer av både kjøkken og bad.
Hva angår bad er det den moderne stilen som dominerer, og gamle badekar som finnes i ethvert spansk hjem, skiftes ut med dusjkabinett, og ofte legges det også varme i gulvet, og bidetet fjernes.
 
Nordic Muebles byr på kjøkken-, bad- og garderobeløsninger som holder.  Kvaliteten er merkbar helt fra starten, men særlig etter at det har gått 5-10 år, vil man sette skikkelig pris på de ekstra pengene man har brukt.
La deg inspirerer av de mange designløsningene på www.nordicmuebles.com eller kom på åpent hus 16. januar 2015 i butikken som ligger ved feria-plassen i Fuengirola der deres 10-års jubileum blir feiret med konkurranser og gode tilbud.
 
Information om åpent hus fredag 16. januar:
 
Mellom kl. 15.00-19.00 vil der være kanapeer, annen mat, events og spesielle tilbud. Alle er velkommen.
      
     

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet