Månedsmagasinet på Costa del Sol
Unge, profesjonelle og ambisiøse – SkandiaMäklarna på Costa del Sol

Unge, profesjonelle og ambisiøse – SkandiaMäklarna på Costa del Sol

SkandiaMaklarna
 
Eiendomsmeglerbyrået SkandiaMäklarna lyder kjent for de fleste og assosieres med kvalitet, seriøsitet og ambisjoner. Det første SkandiaMäklar-kontoret åpnet på Östermalmstorg i Stockholm allerede i 1980. Siden den gang har det gått strålende for det svenske eiendomsmeglerforetaket som i dag har rundt 430 ansatte på 78 kontorer i Sverige og ett kontor i Alicante. SkandiaMäklarna åpner nå også et kontor i Marbella og – i løpet av høsten ¬– ytterligere ett i Nerja.

 
Følger markedsutviklingen
Det er svenske Andreas Mezán og Anna Persson som står bak åpningen av SkandiaMäklarna i Marbella og Nerja. De har till sammen vært aktive på Costa del Sols boligmarked siden 2008.
”Markedet utvikles og vi med det. De siste to årene har vi sett en markant holdningsendring, og folk er mye mer positive til det spanske boligmarkedet. Når vi samtidig har fått mulighet til å være en del av det sterke og veletablerte varemerket SkandiaMäklarna i denne markedsutviklingen, har vi ikke tvilt et sekund”, forklarer Andreas Mezán, franchisetaker og eiendomsmegler hos SkandiaMäklarna Costa del Sol og fortsetter:
”Vårt team har noen av kystens beste eiendomsmeglere som drives av alltid å sette rekord og å være tilgjengelige for våre kunder. Hver kunde som gjort en handel med oss skal trygt kunne anbefale oss videre og kjenne at vi er deres førstehåndskontakt på stedet.”  
 
Gjennomsyres av kvalitet
Varemerket SkandiaMäklarna står for kvalitet helt ut i fingertuppene, noe Marbellakontoret identifiserer seg med, noe Anna Persson, kontorsjef og eiendomsmegler, bekrefter:
”Vi er et ungt og dynamisk foretak og vår ambisjon har hele tiden vært kvalitet og service på høyeste nivå. Nu satser vi enda mer. Alt i vår organisasjon skal gjennomsyres av høy kvalitet, og det gjelder virkelig alt; hjemmesiden, tilgjengeligheten, kundemøtene, fotos, presentasjon av boligene, prospekt, m.m. Hos oss er bolighandelen ikke over selv om kontrakten er underskrevet, men oppfølgingen etterpå er også en svært viktig og stor del for oss og vårt arbeid med alla våre kunder. Vi hjelper våre kunder med alt, og vi holder dem i hånden hele veien. Vi har advokater, håndverkere, rengjørere, alt som trengs for å kunne leve bekvemt i solen.”
 
Satser sterkt
Og nå er målet å vokse. Med det allerede etablerte kontoret i Marbella, fint plassert på strandpromenaden rett vest for restaurant Garum, har foretaket allerede langt framskredne planer med ytterligere et kontor i Nerja der det allerede finnes et ventende lokale på adressen på Balcones de Europa. Dessuten kommer det til å skje mer enn som så, for når Nerja-kontoret er etablert, kommer det til å bli åpnet nok et kontor langs kysten.
”Vi har kreftene og kunnskapene til å vokse ytterligere og fordi vi allerede nå er veletablerte i Marbella og omegn, vil vi naturligvis utvikle oss ytterligere og kommer til å være det selvfølgelige valget for å møte etterspørselen langs hela Costa del Sol. Markedssituasjonen får som kjent stadig flere svensker til å søke seg til disse traktene og vår oppgave er å finne drømmeboligene utfra hver og ens spesielle ønsker”, sier Andreas Mezán og fortsetter: ”Vårt fokus har tidligere vært som boligmeglere ved kjøp, men hånd i hånd med vår utvikling er også å fokuserer like mye på salgsmarkedet. Det betyr likevel ikke at vi er noviser på noen måte. Vårt team har gjennom årene satt toppnoteringer og har gjennomgående svært gode resultater. Vi har mange objekter som ikke er publisert på markedet, mange i svært unike og eksklusive områder. Dessuten bør det legges til at vi praktiserer full diskresjon slik at alle kan føle seg trygge med oss. Vi elsker denne bransjen. Det er grunnen til at vi driver et framgangsrikt foretak.”  
 
Nøye utarbeidet profil
SkandiaMäklarna har en profesjonell framtoning og det er naturligvis ikke en ulempe at både Anna Persson og Andreas Mezán er autoriserte meglere, nloe som garanterer for både ekspertise innenfor yrket og meglerspråket (og mellom oversetninger fra spanske termer til korrekt svensk), noe som ellers kan være mangelvare på det uregulerte, spanske eiendomsmarkedet.
Hos SkandiaMäklarna møtes man alltid av et positivt og sterkt team der alle er erfarne, likesinnede, hardt arbeidende og svært ambisiøse. Teamet er nøye utvalgt av Andreas Mezán og Anna Persson som han håndplukket hver medarbeider og etterpå utdannet dem i tråd med SkandiaMäklarnas profil, noe Andreas Mezán forklarer slik:
”Når vi har tilsatt folk på Marbellakontoret har det viktigste vært å finne de riktige personene med rett personlighet og driv, for har de det faller de øvrige bitene på plass automatisk. Og naturligvis har vi samme ambisjoner i Nerja der rekruteringen pågår for fullt. Og også der, som i Marbella, er vår ambisjon å bli best! Vi er svært drevne og dyktige på det vi gjør. Vi har energien og jeg vet også at vi løper litt fortere enn andre.”
Av Sara Laine

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.