Månedsmagasinet på Costa del Sol
Siesta Real Estates kunder får nærhet og fantastisk service

Siesta Real Estates kunder får nærhet og fantastisk service

Siesta1
 
Nærhet, avslappethet og hele servicepakken. Det er nøkkelordene som beskriver hva Siesta Real Estate tilbyr til kunder som vurderer å kjøpe bolig på Costa del Sol.
 
Det skal være en behagelig opplevelse å kjøpe bolig på Costa del Sol. Det skal være en avslappet atmosfære, personlig og nærværende service, og kjøperne må føle seg velkommen når de besøker Siesta Real Estates’ kontor på i Centro

Plaza i Marbella. Det er en helt annerledes tilgang til boligmarkedet enn hva man tidligere har sett, forteller eieren av firmaet, Morten Remo.
 
«Jeg håper at jeg kan forandre den kulturen med at det for en eiendomsmegler bare handler om å selge en bolig og så komme gå videre til neste kunde,» sier han.
 
Noen av de tingene som Siesta Real Estate gjør for å yte ekstra god service, er blant annet at man på det ene av kontorene i Marbella har innredet en såkalt «Property Lounge». Her kan man komme inn i loungen på kontoret, få en kopp kaffe eller et glass vin og se på boliger, på enten iPad eller storskjerm i en avslappet og behagelig atmosfære.
 
«Når man er på utkikk etter en bolig, opplever kundene en helt annen kultur hos Siesta Real Estate. Vi bestreber oss på å yte en service som man ikke finner særlig mange andre steder,» sier
Morten Remo og gir et eksempel.
 
«Har man kjøpt en bolig, og noe går i stykker, kan man kanskje ha vansker med å finne en elektriker eller det man trenger. Derfor har vi egne håndverkere som man kan ringe til, og så kommer de så raskt vi kan. Det inngår i den servicen man får når man kjøper bolig hos oss.» sier Morten Remo.
 
Design av interiør
Hos Siesta Real Estate har de også sin egen designstue med fokus på boliginnredning. Når man har kjøpt en bolig, får man automatisk adgang til interiørdesign-avdelingen og kan få inspirasjon til innredning, gode råd om renovering eller ideer til et nytt kjøkken.
 
«Hele servicepakken har vært tenkt inn i Siesta Real Estates opplegg siden begynnelsen for tre år siden, og de to siste årene har det for alvor skutt fart med de nye tiltakene. Og vi vil gjøre alt for å følge med i tiden og utvikle oss,» sier Morten Remo og forteller at svært mange har tatt godt imot de nye tiltakene.
 
«De er svært glade for at vi er rett i nærheten og at de alltid kan komme ned på kontoret, ta en uformell prat, ta en brus, lese magasiner eller bruke vårt internett. Og det kan de også gjøre, selv om det er lenge siden de har kjøpt boligen. Du kan bare komme innom,» sier Morten Remo som håper at kundene vil se at man får litt ekstra nærhet for pengene når man kjøper bolig.
 
«Jeg ønsker man skal oppleve Siesta Real Estate som langt mer enn en eiendomsmegler. Nærmest som å bli del av en «familie». Å kjøpe bolig/feriebolig er en stor økonomisk beslutning,
og det handler om troverdighet og tillit. Det må være profesjonelt og diskret krydret med en service utover det vanlige.»
 
Ring Siesta Real Estate på 952 90 87 05 eller besøk www.siesta-realestate.com.
Av Kasper Ellesøe, kasper@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.