Månedsmagasinet på Costa del Sol
Eksklusiv arkitekttegnet penthouse i Marbella Hills

Eksklusiv arkitekttegnet penthouse i Marbella Hills

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Side 40 i

Los Monteros Hill Club er et arkitekttegnet boligkompleks som omfatter moderne luksusleiligheter med fantastisk utsikt over Marbella Bugt, Puerto Banús og Afrika.
Denne penthouse-leiligheten har den beste plasseringen, helt tilbaketrukket og øverst i komplekset. Leilighetens unike plassering gir den best
mulige diskresjonen, samt masser av sol og en usedvanlig vakker utsikt fra de fire store terrassene.
Penthouse-leiligheten inneholder et tidløst kvalitetskjøkken i amerikansk stil. Kjøkkenet er bl.a. utstyrt med hvitevarer fra det tyske kvalitetsmerket Gaggenau, amerikansk kjøle-/fryseskap, samt vinkjøler.
 
Side 40 f
Overalt i leiligheten er det installert termostatstyrt airconditioning. Skulle det bli nødvendig, er det gulvvarme i alle rom.
Har man lyst på litt underholdning, er leiligheten utstyrt med det nyeste Bang & Olufsen sound-system, samt flatskjerm-tv som gir en fantastisk bilde- og lydopplevelse.
Dessuten tilbyr leiligheten fire store luksus-soverom, alle med adgang til superflotte bad utført i de beste materialer.
 
Side 40 a
Til sosialt samvær er det et lekkert allrom som ligger inntil til det minimalistiske, åpne kjøkkenet med stort spiseområde og en svært hyggelig stue med peis.
 
Side 40 h
 
I den store jacuzzi på øverste terrasse opplever man kystens flotteste solnedgang. Mens du ligger i spae´n, helt diskret og nyter de mange massasje-dysene, er det samtidig mulig å se hele lyshavet fra
Marbella by og Puerto Banús.
 
Side 40
 
Los Monteros Hill Club tilbyr en ultimativ, førsteklasses tilværelse i et flott og tidløst kompleks.Leiligheten rår også over privat garasje med plass til tre biler, hvorav to av plassene er stengt med el-port.
Dessuten er det et stort oppbevaringsrom til bl.a. sykler.
 
Side 40 b
Leiligheten har i alt et boligareal på 420 m2.
 
Side 40 c
Los Monteros Hill Club har et stort felles pool-område, omkranset av en vakker, frodig hage som det også hører et fitness-rom og sauna til.Fellesarealet byr på flere lounge-områder som du og dine gjester kan oppsøke. Komplekset er dessuten 100% videoovervåket og svært sikkert pga. vakter ved hovedinngangen.
 
Side 40 e
Kompleksets arkitektoniske design gir de fire terrassene den mest unike utsikten, alle med havutsikt og i alt rundt 200 m2 terrasse.  En formidabel panoramautsikt mot Gibraltar og Afrika.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet