Månedsmagasinet på Costa del Sol
Eksklusiv arkitekttegnet penthouse i Marbella Hills

Eksklusiv arkitekttegnet penthouse i Marbella Hills

Side 40 i

Los Monteros Hill Club er et arkitekttegnet boligkompleks som omfatter moderne luksusleiligheter med fantastisk utsikt over Marbella Bugt, Puerto Banús og Afrika.
Denne penthouse-leiligheten har den beste plasseringen, helt tilbaketrukket og øverst i komplekset. Leilighetens unike plassering gir den best
mulige diskresjonen, samt masser av sol og en usedvanlig vakker utsikt fra de fire store terrassene.
Penthouse-leiligheten inneholder et tidløst kvalitetskjøkken i amerikansk stil. Kjøkkenet er bl.a. utstyrt med hvitevarer fra det tyske kvalitetsmerket Gaggenau, amerikansk kjøle-/fryseskap, samt vinkjøler.
 
Side 40 f
Overalt i leiligheten er det installert termostatstyrt airconditioning. Skulle det bli nødvendig, er det gulvvarme i alle rom.
Har man lyst på litt underholdning, er leiligheten utstyrt med det nyeste Bang & Olufsen sound-system, samt flatskjerm-tv som gir en fantastisk bilde- og lydopplevelse.
Dessuten tilbyr leiligheten fire store luksus-soverom, alle med adgang til superflotte bad utført i de beste materialer.
 
Side 40 a
Til sosialt samvær er det et lekkert allrom som ligger inntil til det minimalistiske, åpne kjøkkenet med stort spiseområde og en svært hyggelig stue med peis.
 
Side 40 h
 
I den store jacuzzi på øverste terrasse opplever man kystens flotteste solnedgang. Mens du ligger i spae´n, helt diskret og nyter de mange massasje-dysene, er det samtidig mulig å se hele lyshavet fra
Marbella by og Puerto Banús.
 
Side 40
 
Los Monteros Hill Club tilbyr en ultimativ, førsteklasses tilværelse i et flott og tidløst kompleks.Leiligheten rår også over privat garasje med plass til tre biler, hvorav to av plassene er stengt med el-port.
Dessuten er det et stort oppbevaringsrom til bl.a. sykler.
 
Side 40 b
Leiligheten har i alt et boligareal på 420 m2.
 
Side 40 c
Los Monteros Hill Club har et stort felles pool-område, omkranset av en vakker, frodig hage som det også hører et fitness-rom og sauna til.Fellesarealet byr på flere lounge-områder som du og dine gjester kan oppsøke. Komplekset er dessuten 100% videoovervåket og svært sikkert pga. vakter ved hovedinngangen.
 
Side 40 e
Kompleksets arkitektoniske design gir de fire terrassene den mest unike utsikten, alle med havutsikt og i alt rundt 200 m2 terrasse.  En formidabel panoramautsikt mot Gibraltar og Afrika.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.