Månedsmagasinet på Costa del Sol

Protester for bedre hjemmehjelp og sykepleie

Loven sier at en innbygger har krav på en utredning og deretter en eventuell tildeling av hjemmehjelp, sykepleie eller sykehjemsplass innen 180 dager. Men i Andalucía er den gjennomsnittlige behandlingstiden 603 dager. Dette betyr at nesten 12 500 eldre innbyggere… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Laveste arbeidsledighet siden 2000-tallet

For første gang siden 2008 – før finanskrisen brøt ut – nærmer Costa del Sol seg grensen på 100 000 arbeidsledige. I løpet av de siste tolv månedene har arbeidsledigheten falt med 34 500 personer over hele Málaga-provinsen. De nye… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Musikk og mystikk – en uforglemmelig Halloween i Marbella

Costa del Sols referansesenter for natteliv, FITZ Marbella, forbereder seg på en uforglemmelig Halloween og lover to netter fulle av energi og rytmer. Etter en spektakulær sommersesong med anerkjente artister som Maluma, Jason Derulo og Paco Osuna, fortsetter underholdningsstedet sitt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Provinsrådet godkjenner matdonasjoner fra restauranter og hoteller

På plenumsmøtet på fredag godkjente Málaga provinsråd å starte kontraktprosessen for prosjektet Málaga No Caduca (Málaga går ikke ut på datoen) for å utnytte overskuddet av ferdigpreparert mat som skapes spesielt innen hoteller og restauranter. Tiltaket innebærer etableringen av ulike… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Busstreiken starter mandag, deretter ventes gasstreik

Transportforbundene (UGT og CC OO) og arbeidsgiverorganisasjonene for veitransport kom til en delavtale om førtidspensjonering i slutten av sist uke. Streiken som var planlagt for varetransport ble dermed avlyst. Det ble imidlertid ikke oppnådd enighet for buss- og drosjesjåfører. Dermed… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.