Månedsmagasinet på Costa del Sol

Sportsturisme setter ny rekord

I fjor kom over 750 000 turister til Costa del Sol for å drive med idrett. I år er sjansen stor for at tallet økes til én million. Tilbakemeldingene fra Costa del Sol turistråd og fylkesrådet er svært positive. «Sportturismen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flere eldre enn noen gang gifter seg

Tallene er ikke høye, men de skaper mye oppmerksomhet. Antall ekteskap for folk over 60 år har doblet seg i løpet av de siste ti årene i Málaga-provinsen. De nye ekteskapene inngås først og fremst blant innbyggere som har vært i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mange venter på operasjon i Andalucía

Ved utgangen av juni i år sto totalt 203 979 pasienter på ventelistene for operasjoner i det andalusiske offentlige helsesystemet. Det tilsvarer 24,4 per 1000 innbyggere. Dette er det nest høyeste tallet i Spania, og av disse er mange også… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga kopierer Californias mislykkede mobilitetsmodell

“Málaga er på vei til å bli California …, og et eksempel på en fiasko”, uttalte transportingeniøren Vicente Jordá da han ble spurt om mobilitetstilstanden i Málaga.  Selv om Málaga ligger lysår unna California, har Costa del Sol forsøkt å… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Studentboligmangel: 12 søkere per sengeplass

Når studenter leter etter bolig i Málaga i dag møter de betydelig konkurranse, da ikke færre enn 12 studenter er interesserte i den samme sengeplassen. Ifølge en undersøkelse om studentboliger fra 2023 utført av eiendomsselskapet JLL, finnes det kun 2932 sengeplasser… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

INNOVASJON NORGE I SPANIA

Døråpner for norske bedrifter til Spania «Vi er her for norsk næringsliv uansett sektor og bransje og jobber proaktivt med løsninger som kan bidra til det grønne skiftet» Det er ikke alltid like lett for utenlandske selskaper å etablere seg i Spania. Det krever intens byråkratisk navigering, uendelige papirmøller og kunnskap om markedet som de […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.