Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nytt samarbeid mellom Fuengirola og Benalmádena

Kanalen som markerer bygrensen mellom Fuengirola og Benalmádena er ikke et pent syn. Den har måttet klare seg selv i flere tiår på grunn av manglende samarbeid mellom de to kommunene, men det er nå over. Kommunene har nettopp presentert… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Frykt for årets influensavirus

Det spanske helsevesenet frykter at årets influensavirus vil være spesielt alvorlig. Myndighetene kom denne uken med en klar oppfordring til alle eldre og innbyggere med svakt immunforsvar om å vaksinere seg. Helsevesenets data viser at årets influensavirus kan vise seg… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Norwegian flyr til 12 nordiske destinasjoner fra Málaga i vinter

Flyselskapet Norwegian har annonsert sine flyvninger mellom Málaga og destinasjonene i Norden i vinter- og lavsesongen som starter siste helg i oktober.I løpet av de kommende månedene vil Norwegian tilby totalt 240 000 flyseter med direktefly mellom Málaga flyplass og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Går klokken tilbake for siste gang?

I slutten av oktober vil Málaga – som resten av landet – avslutte sommertiden og gå tilbake til normaltid (Hora Estándar). I år skjer tidsendringen på natten mellom lørdag 26. oktober og søndag 27. oktober, når klokkene settes tilbake én… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Oversvømmelser og regnskyll, men synkende vannreservoarer

Restene av orkanen Leslie traff Málaga-provinsen på natten til tirsdag med intense regnskyll. Setenil de las Bodegas rapporterte om oversvømmelser, mens innlandsbyene Pujerra og Jubrique fikk henholdsvis 105 og 79 l/m2 på 24 timer. På Costa del Sol registrerte regnmåleren… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

PropEye eiendomsforvaltning

Hvorfor velge PropEye eiendomsforvaltning PropEye ble etablert på Solkysten for snart ti år siden. Konseptet bak PropEye er å bistå de mange utlendingene med feriebolig i Spania og tilby en trygg og pålitelig forvaltningstjeneste. Tjenestene inkluderer tilsyn av boligen i fravær av eieren, slik at du trygt kan forlate eiendommen din i Spania vel vitende […]

Nytt fra DEN NORSKE KIRKEN – oktober 2024

Konserter på Sjømannskirken Konsertstart kl. 19.00. Konsertkafé fra kl. 18.00 Torsdag 17. oktober: Stjerneglimt – en kvinnecabarét Stjerneglimt – en kvinnecabarét er en tidsreise hvor det serveres gamle, men ikke glemte slagere av blant annet Marlene Dietrich, Zarah Leander, Edith Piaf, Lill-Babs, Lill Lindfors, Inger-Lise Rypdal, Nora Brockstedt og mange flere. De har alle gjort […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.