Månedsmagasinet på Costa del Sol

Flere selvstendig næringsdrivende i Málaga-provinsen

Det har blitt skapt mangfoldige nye arbeidsplasser i Málaga-provinsen i løpet av året, og dette inkluderer mange nye selvstendig næringsdrivende. Antall momsregistrerte sysselsatte har økt med 5300 siden i fjor, noe som betyr at det i dag er totalt 137… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Tennisbilletter til 72 000 euro

Billettene til Spanias Davis Cup-kamper i Málaga neste uke koster opprinnelig mellom 40 og 200 euro. De ble alle solgt på noen få uker. Men siden Rafa Nadal annonserte at kampene blir de siste i karrieren hans, har billettprisene på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Populær turistattraksjon i Málaga nominert som beste tursti 2024

Turstien som inkluderer hengebroen El Saltillo som forbinder Canillas de Aceituno med Sedella i Axarquía i den østlige delen av Málaga-provinsen, har blitt nominert av avdelningen for turgåing og stier i det spanske forbundet for fjellsport og klattring (FEDME) som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Høst med historiske passasjertall

Over 2,5 millioner passasjerer fløy inn og ut av Málaga flyplass sist måned, slik at flyplassen har oversteget 19,3 millioner reisende i de første ni månedene av 2024. Dette er 12,3 % fler enn i samme periode i fjor, som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Syv nye turistleiligheter hver dag

Hittil i år har 2202 turistleiligheter blitt registrert i Málaga bys boligregister, noe som tilsvarer et gjennomsnitt på syv nye registreringer per dag. Tallene som kommer fra turisttilbudsrapporten, viser at verken dekretet fra Junta de Andalucía fra februar eller instruksen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Bueno, et bankalternativ for utenlandske boligeiere i Spania

Bueno ble en realitet etter at John Hegrenes i 2020 ble lei av spanske banker med dårlig funksjonalitet, dårlig service og ofte kostbare banktjenester. Hvorfor ikke bygge en plattform med norsk nivå på banktjenestene? Denne idéen har ført Bueno til der vi er i dag; med kunder fra over 20 nasjonaliteter – kunder som elsker […]

STOR ‘NORSK DAG’ I NERJA

Sjarmerende Nerja er forlokkende, også for musikere. Fredag den 25. oktober kommer to norske orkestre for å underholde, mini-storbandet SwingCompagniet og Seniorkorpset Drammen. SwingCompagniet vil ta oss med inn i den amerikanske gladmusikken fra 30- og 40-tallet med kjente melodier: Georgia On My Mind, Route 66, Sweet Home Chicago og mange flere. Melodiene blir fremført […]

Nytt fra NORSK FORENING – oktober 2024

Hei alle nordmenn som liker å oppholde seg i herlige Andalucía! Høsten er utvilsomt kommet. Livlige farger maler naturen i en prakt som er overveldende både her og nok sikkert også i Norge. Men fremdeles er det godt og varmt her på Solkysten, og vi nyter inne- og uteliv i gode, sosiale settinger. Mange spennende […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.