Månedsmagasinet på Costa del Sol

Utlendinger står bak Málagas befolkningsvekst

Málaga-provinsen nærmer seg 1,8 millioner innbyggere. Dette er flere enn noen gang, og på bare ti år har befolkningen økt med 106 000 nye innbyggere. De siste tallene viser at 70 prosent av de nye innvandrerne er utlendinger. De kommer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Containerskip hoper seg opp i Málaga

Det er cruiseskip, lystbåter og livsglade turister som har satt sitt preg på Málagas havn i det siste tiåret, men bildet har imidlertid endret seg betydelig i de siste månedene. Antall containere og containerskip har plutselig hopet seg opp på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

By i Málaga-provinsen forbyr solcellepaneler

Innbyggere i en av «de vakreste byene i Spania» risikerer bøter hvis de installerer solcellepaneler på taket. Det er kommunestyret i Frigiliana som har innført en lov (som allerede har trådt i kraft) om bøter på inntil 3000 euro, dersom… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Høstfest på redningssenter for hester i Alhaurín el Grande

På søndag 13. oktober fra 10.00 til 16.00 avholdes den årlige høstfesten på The Andalusian Rescue Centre for Horses (ARCH) i Alhaurín el Grande. Programmet inkluderer politihund-demonstrasjon fra 10.30 – 11.10 og hundeshow 11.30-14.00. I tillegg tilbys salgsboder, utlodning, levende… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Orkanen Kirk på vei, men vil den påvirke Málaga?

Den tropiske syklonen Kirk nærmer seg Spania i en noe formildet utgave og vil etterlate seg rikelig med regn nord og vest i landet, ifølge talspersonen for det spanske meteorologiske instituttet (AEMET), Rubén del Campo. Men vil orkanen også påvirke… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

MA-20 får fem kjørefelt i visse strekninger Málaga – Torremolinos

Utvidelsen av MA-20 som regjeringen nå har på bordet, vil skape den første femfeltsveien i Málaga-provinsen på noen strekninger mellom Málaga og Torremolinos. Prosjektet inkluderer en total investering på 190 millioner euro og har som mål å løse trafikkorkene og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.