Månedsmagasinet på Costa del Sol

Marenostrum genererte 50 millioner i årets sesong

I følge de første overslagene oppnådde Fuengirolas populære konsertarena Marenostrum i løpet av årets sesong en økonomisk avkastning på rundt 50 millioner euro for byen, skapte 1700 arbeidsplasser og nådde hele 100 millioner mennesker gjennom sin kommunikasjons- og pressekampanje. Dette… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

A-7 kjørefelt ved Torremolinos stenges i to måneder

Et av kjørefeltene på A-7 ved Torremolinos vil stenges i to måneder på grunn av veiarbeid. Trafikksirkulasjonen på A-7 vil bli påvirket fra kl. 08.00 på mandag 30. september til torsdag 5. desember og gjelder det høyre kjørefeltet på motorveien… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Google finansierer cybersikkerhetsutdanning i Málaga

Google.org, den filantropiske delen av det multinasjonale teknologiselskapet, har valgt universitetet i Málaga (UMA) blant alle universitetene i Spania for å tilby deres Cybersecurity Seminars. Programmet vil gi gratis opplæring og praksisplasser i cybersikkerhet til minimum 200 studenter fra slutten… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Juan Carlos publiserer sine memoarer

Han har nærmest levd skjult siden han slo seg ned i De forente arabiske emirater i 2020 som følge av en korrupsjonssak. Men i januar publiserer den tidligere spanske kongen sine memoarer. Boken blir på 500 sider, og Juan Carlos… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Tidligere Marbella-ordfører død

Etter flere år med alvorlig sykdom sovnet Julián Muñoz fredelig inn. Hans 76 år lange liv var imidlertid ikke stille. På 1970-tallet giftet den tidligere ordføreren seg med Mayte Zaldívar, som han drev en restaurant med i Madrid. Senere flyttet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

La Urracas kjøkken – september 2024

Huevos a la Flamenca Grønnsakstid!! Nå er det bare å fråtse i det beste av grønnsaker fra Andalucía. For mange av oss er dette den beste tiden på året. I vår landsby er det mange som selger godsaker fra sine huertas – solmodne, saktevoksende og økologiske. Denne retten er vanlig i vår region, særlig rundt […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.